i-SENSYS X C1127P Series

i‑SENSYS X C1127P од Canon

Квалитетно печатење што ќе ја задоволи побарувачката на вашето деловно работење

Побарајте информации

Печатач со една функција за A4-формати во боја што создава живописни резултати и се поставува на работна маса

Брзо печатење врз различни видови и големини на медиуми

Зголемена продуктивност

Печатење со брзина до 49 стр./мин., опција за двострано печатење и влезен фах со голем капацитет.

Лесно управување

Контролирајте ги централно сите уреди во вашата мрежа преку решенија за далечински пристап и одржување.

story 1

Повеќе опции за поврзување

Печатете од USB и мобилни уреди, благодарение на поддршката за стандарди од мобилната индустрија.

Напредна безбедност

Заборавете на грижите за безбедноста на вашите документи со функциите за безбедно печатење и проверка на идентитетот на уредите.

Компактни димензии

Малиот, лесен и компактен дизајн овозможува уредите да не зафаќаат многу простор на работната маса.

story 1

i-SENSYS X C1127P


Преземете содржина

Дознајте како i-SENSYS X C1127P од Canon може да ја зголеми вашата деловна продуктивност.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја целосната палетаРешенија за хибриден канцелариски работен простор

Прилагодена и управувана услуга за печатење и документи што овозможува заеднички работни процеси помеѓу централната и домашните канцеларии, за да можат корисниците безбедно да пристапат до функциите за печатење, скенирање и Cloud независно од нивната локација. Дознајте како Canon може да ви помогне во исполнувањето на вашите специфични предуслови за работа со решенијата за хибридни канцеларии.

ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА

HYBRID OFFICE WORKING SOLUTIONS


uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

Canon i-SENSYS X 1643P