Canon Camera
Ново

Печатачи со една функција

Серија i-SENSYS X C1530P

Ласерски печатачи за големи количини во боја со една функција.

 • До 38 стр./мин.

  Брзина на печатење

 • 1200 x 1200 dpi

  Резолуција на печатење

 • Поврзување со Cloud

  uniFLOW Online Express е достапен како стандардна опција

 • 30 GB

  eMMC-складирање

 • Проширете ги можностите на уредите за печатење со едноставна интеграција и подобро мрежно управување

  Софтверот заснован на Cloud овозможува безбедно печатење од секоја локација, со поддршка за нови начини на хибридно работење.

  Паметно мрежно користење

  Едноставна интеграција во управувани мрежни опкружувања и софтвер uniFLOW Online Express со напредни опции за поврзување со Cloud.

  Поголема продуктивност

  Големи брзини на печатење, широк избор на поддржани медиуми и капацитет за хартија што може да се зголеми до 2.300 листови со дополнителни касети.

  Гарантирана безбедност

  Вашите документи, уреди и мрежа ќе бидат заштитени со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

  Палета на серијата

  Пронајдете го вистинскиот уред за печатење A4-формати во боја за да обезбедите оптимална продуктивност во хибридните работни опкружувања.

  Преземете содржина

  Дознајте повеќе за начинот на кој серијата i-SENSYS X C1530P од Canon може да го поддржи хибридното работење.

  Сакате да дознаете повеќе за оваа палета?

  Дознајте како проширените мрежни функции може да ѝ користат на вашата компанија.

  ПРОИЗВОД

  Производи од серијата

  Поддршка за безбедно печатење преку Cloud, со брзи и сигурни уреди за A4-формати во боја.

  Функција

  Canon Camera

  i-SENSYS X C1533P

  Canon Camera

  i-SENSYS X C1538P

  Брзина на печатење

  33 стр./мин. (A4)

  38 стр./мин. (A4)

  Резолуција на печатење

  До 1200 x 1200 dpi

  До 1200 x 1200 dpi

  Софтвер

  uniFLOW Online Express

  uniFLOW Online Express

  Поврзување

  Мрежа, USB и Wi-Fi

  Мрежа, USB и Wi-Fi

  Стандарден внес на хартија

  Касета за 550 листови
  Повеќенаменски фах за 100 листови

  Касета за 550 листови
  Повеќенаменски фах за 100 листови

  Слични производи и решенија

  Разгледајте ја обемната серија i-SENSYS за да дознаете како целата палета на поврзани уреди од Canon може да ви помогне да го забрзате деловното работење во дигиталната иднина.

  Истражете повеќе

 • Напис

  Совети за ИТ-менаџери: Како до едноставно и ефективно хибридно работење

  Со влегувањето во новата ера на хибридно работење, ИТ-службите неизбежно ќе треба да ги обезбедат алатките и технологијата потребни за овозможување на ефективно и безбедно работење од секоја локација.

 • Canon Camera

  Решенија за хибриден канцелариски работен простор

  Прилагодена и управувана услуга за печатење и документи што овозможува заеднички работни процеси помеѓу централната и домашните канцеларии, за да можат корисниците безбедно да пристапат до функциите за печатење, скенирање и Cloud независно од нивната локација. Дознајте како Canon може да ви помогне во исполнувањето на вашите специфични предуслови за работа со решенијата за хибридни канцеларии.

  uniFLOW Online

  Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.
  ОТКРИЈТЕ КАКВИ ПРИДОБИВКИ НУДИ UNIFLOW ONLINE
  Canon Camera

  Сакате да дознаете повеќе за овој производ?