Canon imagePROGRAF PRO-6000

imagePROGRAF PRO-6000

Најдобриот печатач за големи формати наменет за печатење фотографии и фина уметност со ненадмината продуктивност за печатење со големина од 60 инчи и извонредна сигурност.

Побарајте информации

Компактна големина; врвни перформанси за големи формати

imagePROGRAF PRO-6000 претставува најголемо достигнување во печатењето фотографии и фина уметност и нуди ненадминат квалитет. Благодарение на системот на мастила во 12 бои, големите брзини на печатење и беспрекорната доследност, овој печатач за големи формати поставува нови стандарди.

Погледни целосни спецификации

Canon imagePROGRAF PRO-6000

Погледнете ги сите функции

Спецификации

Тип на мастило

Мастило со пигмент во 12 бои

Максимална резолуција на печатење

2400 dpi

Ширина на медиуми

Хартија во ролна - 203,2-1524 mm

Максимален дијаметар на медиуми со ролна

170 mm

Оперативен панел

3,5-инчен LCD екран на допир во боја

Интерфејс

Директно печатење преку USB

Погледнете ги сите спецификации

Canon imagePROGRAF PRO-6000

Награди

Поврзани производи