imagePRESS C10000VP and C8000VP series

Серија C10000VP и C8000VP imagePRESS

Дигитални машини за печатење во боја што нудат голема продуктивност, комбинација од врвен квалитет и исклучителна брзина и може да се користат за најразновидна примена.

Побарајте информации

Повисоко ниво на продуктивност, квалитет и разновидни опции

Уживајте во дигитално печатење во боја на повисоко ниво. imagePRESS C10000VP и C8000VP нудат комбинација од исклучителен квалитет, продуктивност и разновидни опции со доследни брзини до 100 стр./мин. или 80 стр./мин. и може да се користат за многубројни различни апликации.

imagePRESS C10000VP and C8000VP series

imagePRESS C10000VP од Canon

Добијте врвна продуктивност, квалитет, сигурност и разновидни опции, дури и при извршување на најтешките задачи со различни медиуми, со брзини до 100 стр./мин., регистрација со голема прецизност и обемни опции за завршна обработка.

Спецификации

100 стр./мин.

Непроменети големи брзини на печатење

Извонреден квалитет

Печатење со висока резолуција од 2400x2400 dpi

Разновидни опции

Поддршка за голем избор на медиуми

1,8 m

Максимален месечен обем

10.000

Максимален капацитет за медиуми

Контрола преку RIP

PRISMAsync, EFI Fiery или CREO

Сигурност

Исклучително време на активна работа

Флексибилна завршна обработка

Напредни можности за завршна обработка

Погледнете ги сите спецификации

imagePRESS C10000VP

imagePRESS C8000VP од Canon

Оптимизирајте ја продуктивноста за печатење во боја со брзини до 80 стр./мин. дури и при употреба на груби медиуми, исклучителен квалитет на бои од првото до последното печатење, како и поддршка за голем избор на RIP-контролори и професионални опции за завршна обработка.

Спецификации

80 стр./мин.

Големи брзини на печатење

Извонреден квалитет

Печатење со висока резолуција од 2400x2400 dpi

Разновидни опции

Поддршка за голем избор на медиуми

1,5 m

Максимален месечен обем

10.000

Максимален капацитет за медиуми

Контрола преку RIP

PRISMAsync, EFI Fiery или CREO

Сигурност

Исклучително време на активна работа

Флексибилна завршна обработка

Напредни можности за завршна обработка

Погледнете ги сите спецификации

imagePRESS C8000VP