Canon imagePRESS C10010VP Series

Серија imagePRESS C10010VP од Canon

Напредувајте во сите области. Постигнете повеќе.

Побарајте информации

Галерија

100

страници во минута за C10010VP

90

страници во минута за C9010VP

Поддршка за медиуми

со тежина до 400 gsm

Автоматско двострано печатење

за листови со должина до 762 mm

Изработена врз основа на докажана и сигурна технолошка платформа со подобрена автоматизација и многубројни функции за ракување со медиуми, серијата imagePRESS C10010VP поставува нови стандарди во продуктивноста, разновидноста на примена и квалитетот. Таа е решението за опкружувања со голем обем на печатење што се стремат да постигнат повеќе.

Datasheet

Серија imagePRESS C10010VP

Серијата imagePRESS C10010VP од Canon нуди исклучително високи перформанси што ќе им помогнат на компаниите што нудат услуги за печатење да ги претворат предизвиците од потрошувачите во можности за профит и извонредни услуги.

Добијте нов стандард за продуктивност

Исполнете ги дури и најкратките рокови со непрекинато, брзо и висококвалитетно печатење во текот на целиот ден, секој ден, со серијата imagePRESS C10010VP. Имајте максимална продуктивност дури и при користење различни медиуми, благодарение на технологијата Dual Fixing Unit и бидете продуктивни 24/7 со изборната единица за редење со голем капацитет што овозможува вадење и полнење хартија за време на печатењето.

Задоволете уште поразлични потреби

Печатете врз голем избор на висококвалитетни медиуми со поддршка за тежини на хартија од 60 gsm до 400 gsm, синтетички медиуми и долги листови до 1.300 mm.

Никогаш не правете компромис за квалитетот

Со серијата imagePRESS C10010VP нема сомнеж за квалитетот. Може да бидете сигурни дека ќе печатите голем опсег на висококвалитетни материјали, благодарение на технологијата R-VCSEL, технологијата за прилагодување бои Multi D.A.T и разновидните опции за шаблони на екранот. Добивајте A+ квалитет и доследност на боите во секоја страница и при секое печатење.

imagePRESS C10010VP
Canon imagePRESS C10010VP Series

Испорачувајте резултати секогаш

Со капацитет на влезното лежиште за хартија до 10.000 листови и доследни брзини на печатење до 100 стр./мин. независно од тежината на медиумот, бидете сигурни дека технологијата imagePRESS ќе ви овозможи максимално време на активна работа.

Остварете ја вашата замисла

Провиден тонер + поддршка за многубројни медиуми + флексибилни опции за завршна обработка = креативни апликации. Сега ќе можете да ја проширите вашата понуда со производи со зголемена вредност.

Поставете нови стандардни

Квалитет? Нема проблем. Сигурна продуктивност? Секогаш. Обезбедувате поголема вредност за вашите потрошувачи? Се разбира!

Canon imagePRESS C10010VP Series

Спецификации за производот

Разновидни медиуми

Печатете врз обложена, рециклирана, необложена, синтетичка хартија

Поедноставно производственото печатење

Напредни функции за автоматизација

Печатење долги листови

Медиуми до 762 mm (автоматско двострано печатење) или 1.300 mm (еднострано)

Слики со висока резолуција

Multi D.A.T; ласер R-VCSEL; резолуција на печатење од 2.400 dpi x 2.400 dpi; 190 точки, 200 линии и други различни опции на екранот

Медиуми со тежина до 400 gsm

Медиуми со тежина од 60 gsm до 400 gsm

Високи перформанси

До 450.000 AMPV и 1,8 милиони работни циклуси

Извонредна продуктивност

Доследни брзини до 100 стр./мин.

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Серија imagePRESS C10010VP

Извонредни перформанси со голема продуктивност


Сакате да дознаете повеќе за серијата imagePRESS C10010VP?

Зборувајте со член од нашиот тим денес

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Поврзани производи