Canon Camera
Ново

Единица за проверки

Единица за проверки imagePRESS C10010VP од Canon

Ослободете се од рачните проверки на отпечатените материјали со серијата imagePRESS C10010VP која се одликува со прецизна, автоматизирана проверка на квалитетот за секоја страница.

 • Дијаметар од 0,2mm

  откривање недостатоци

 • 64 прилагодливи зони

  за приспособување на проверките за секоја страница

 • 9 нивоа на чувствителност

  Приспособливо за секоја зона за проверка

 • Добијте совршено отпечатени материјали без рачни проверки

  Единицата за проверки следи дали на секоја отпечатена страница има недостатоци како што се нечистотии, изобличување или линии, со можност за отстранување и автоматско препечатување на дефектните страници - задржете ја доследноста на квалитетот без да трошите време и пари за физички проверки.

  Совршено отпечатени материјали, секогаш

  Единицата за проверки е исклучително прецизна и открива недостатоци со големина од 0,2 mm без да го забави печатењето, така што може да бидете сигурни дека секоја страница ќе биде без недостатоци.

  Заштедете време со автоматското повторно печатење

  Страниците што не ги задоволуваат критериумите за проверка може автоматски да бидат отстранети и повторно отпечатени за да се добијат висококвалитетни печатени материјали без рачни интервенции.

  Оптимизирајте ја прецизноста, користењето на ресурсите и продуктивноста така што ќе поставите приоритетни области за проверки

  Корисниците може да постават до 64 зони на секоја страница, со девет можни нивоа на чувствителност. На пример, повисок стандард на квалитет може да се постави за логоата на компаниите, а за сликите во заднината може да се постават помалку строги контроли. На овој начин се избегнува непотребно трошење на ресурсите во непотребно препечатување, без да се прави компромис со важните детали.

  Inspection Unit

  Подобрувања без компромиси

  Рачната проверка често бара висококвалификуван оператор да помине значително време проверувајќи дали секоја страница има недостатоци - скап процес што сè уште подлежи на човечки грешки. Оставете ја единицата за проверки да го заврши овој процес и да ви заштеди време, притоа задржувајќи ја прецизноста.
  Дознајте повеќе

  Слични производи и решенија

 • Напредни модули за автоматизација

  Модули за автоматизација за imagePRESS C10010VP

  Добијте висококвалитетни отпечатени материјали со прецизни бои со помош на автоматизираната проверка на квалитетот, за да може да заштедите време и пари за рачни проверки и приспособувања.

 • Единица за откривање

  Единица за откривање imagePRESS C10010VP

  Добивајте доследни резултати за секоја страница. Единицата за откривање автоматски ги поставува и следи сеопфатната регистрација и тоновите на боите пред и за време на печатењето, постојано приспособувајќи се за да испорача доследност за поставената задача.

 • Серија imagePRESS C10010VP

  Серијата imagePRESS C10010VP е наменета за опкружувања што печатат големи количини и што сакаат да го зголемат обемот на печатење, бројот на апликации, квалитетот и профитот.

 • Сакате да дознаете повеќе за овој производ?