imagePRESS C165

imagePRESS C165 од Canon

Ви овозможува да бидете поефикасни

Побарајте информации

Надминете ги вашите креативни граници со imagePRESS C165

Без разлика дали станува збор за мало и средно претпријатие, креативна агенција, фотокопирница или внатрешен оддел за печатење, овој печатач нуди канцелариска функционалност и професионален квалитет за проширување на функциите за печатење. Интуитивно решение за подобрување на интеракцијата со потрошувачите

Трансформирајте ги празните листови

Создавајте различни креативни апликации со професионални внатрешни опции за завршна обработка и можност за печатење различни големини и формати на хартија вклучувајќи SRA3 и A4, пликови, тешки медиуми до 350 gsm и уникатна функција за долги листови до 1300 mm

Секогаш достапен

Бројни опции за печатење и скенирање од секое место и безбедно ад-хок печатење од мобилни уреди вклучувајќи uniFLOW Online и Mopria Print Service

Бидете доследни

Овозможете доследност на боите на брендот и професионална контрола на боите со опцијата за едноставно управување со боите на професионално ниво

imagePRESS C165
imagePRESS C165

Ефикасно печатење

Повеќенаменски печатач со опции за поврзување кој нуди беспрекорна интеграција со Cloud и безбедно, автоматизирано печатење на барање благодарение на софтверот за управување со уреди uniFLOW

Професионални функции за печатење

Флексибилни и професионални внатрешни опции за завршна обработка за различни креативни апликации. Овозможете доследност на боите на брендот и професионална контрола на квалитетот на боите со опцијата за едноставна контрола на управувањето со боите на професионално ниво

Добро познат канцелариски кориснички интерфејс

Интуитивно дизајниран за печатење на канцелариски документи со професионален квалитет. Создавајте креативни апликации на едноставен начин и со помали трошоци

imagePRESS C165

Спецификации за производот

Печатење долги листови

Медиуми со должина до 1300 mm

Медиуми со тежина до 350 gsm

Автоматско двострано печатење до 220 gsm и рачно двострано печатење до 350 gsm

Брзо завршување на задачите

65 стр./мин. за A4, 32 стр./мин. за A3, 31 стр./мин. за SRA3

Висококвалитетни слики

Ласер R-VCSEL, 2400 dpi и 190 точки

Професионални функции

Опции за завршна обработка и за управување со боите

Печатење од мобилен телефон

Од секое место и во секое време заради поголема продуктивност

Компактност

Мали димензии за секое опкружување

Безбедност и опции за поврзување

Следење и контрола на користењето врз основа на Cloud

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Достапно со

Сакате да дознаете повеќе за imagePRESS C165 од Canon?

Зборувајте со член од нашиот тим денес

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Поврзани производи