Canon Camera

Дигитални машини за печатење во боја

Серија imagePRESS C170

Ви овозможува да бидете поефикасни

 • 70 стр./мин.

  во боја и 80 стр./мин. црно-бело

 • 350 gsm

  поддржана тежина на медиуми во рачно двострано печатење

 • 2400 dpi

  остар квалитет на сликата благодарение на ласерот imagePRESS R-VCSEL

 • 1300mm

  функција за долги листови

 • Надминете ги вашите креативни граници со серијата imagePRESS C170

  Без разлика дали станува збор за мало и средно претпријатие, креативна агенција или внатрешен оддел за печатење, овие печатачи нудат комбинација од канцелариска функционалност и професионален квалитет за проширување на вашите можностите за печатење. Интуитивно решение за подобрување на интеракцијата со клиентите.

  Трансформирајте ги празните листови

  Создавајте различни креативни апликации со професионални внатрешни опции за завршна обработка и можност за печатење врз хартија во форматите SRA3 и A4, тешки медиуми до 350 gsm и уникатна функција за долги листови до 1300 mm

  Секогаш достапен

  Печатете од секое место, кон секој уред со повеќефункционалната платформа за вградени апликации (MEAP)

  Бидете доследни

  Овозможете доследност на боите на брендот и професионална контрола на боите со опцијата за едноставно управување со боите на професионално ниво

  Опции за завршна обработка

 • Професионални опции за завршна обработка:

  компактна единица за завршна обработка-AC1, единица за завршна обработка-W1 PRO и единица за правење повеќе дупки

 • Модул за внес на хартија:

  3.500 листови A4 PD, POD Deck Lite 3.500 листови до SRA3

 • Избор на контролори:

  PS е изборна опција, а PCL е стандардна опција. Опција за вграден EFI или надворешен, i1PRO

 • Палета на серијата

  Canon Camera

  Make It – ново виртуелно доживување од Canon

  Онлајн фестивал на печатење со разновидни содржини на барање вклучувајќи инспиративни теми, презентација на технологии, интересни дискусии и професионално менторство.

  Преземете содржина

  ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Сакате да дознаете повеќе за серијата imagePRESS C170 од Canon?

  Брзина на печатење (ВО БОЈА/ЦРНО-БЕЛО)

  До 70 стр./мин. во боја и 80 стр./мин. црно-бело

  35 стр./мин. ВО БОЈА и 40 стр./мин. ЦРНО-БЕЛО (A3), 33 стр./мин. ВО БОЈА 38 стр./мин. ЦРНО-БЕЛО (SRA3)

  65 стр./мин. ВО БОЈА/ЦРНО-БЕЛО (A4, A5, A5R, A6R)

  32 стр./мин. ВО БОЈА/ЦРНО-БЕЛО (A3), 31 стр./мин. ВО БОЈА/ЦРНО-БЕЛО (SRA3)

  Слични производи и решенија

 • Серија imageRUNNER ADVANCE DX C7700

  Безбедни повеќефункционални уреди за печатење во боја во A3-формат што ќе ја поддржат дигиталната трансформација на вашето деловно работење со напредни решенија основани врз Cloud.

 • Серија imagePRESS C910

  Подобрете го вашето деловно работење со машините за печатење што се прецизно прилагодени за брзо производствено печатење, флексибилно управување со медиуми и врвен квалитет.

 • Серија imagePRESS C10010VP

  Серијата imagePRESS C10010VP е наменета за опкружувања што печатат големи количини и што сакаат да го зголемат обемот на печатење, бројот на апликации, квалитетот и профитот.

 • Повеќефункционални печатачи

  Серија imageRUNNER ADVANCE DX C5800

  Управувајте и обработувајте документи побрзо и побезбедно со нашите напредни и паметни повеќефункционални уреди за A3-формати во боја.

 • Canon Camera

  uniFLOW ONLINE

  uniFLOW Online

  Напреден софтвер за управување со печатењето и скенирањето што ја искористува моќта на Cloud.

 • Canon Camera

  uniFLOW

  uniFLOW

  Управувајте со трошоците и зголемете ја продуктивноста и безбедноста преку целосно интегрирано решение за управување

 • Потребно ви е нешто дополнително?

  Комбинирајте ја канцелариската функционалност со професионален квалитет за уште повеќе да ги зголемите можностите за печатење со серијата imageRUNNER ADVANCE DX C5800

  Награди

  Истражете повеќе

 • Canon achieves Fogra PSD Accreditation for new imagePRESS range

  Canon has achieved Fogra PSD certification for the imagePRESS C910 series and imagePRESS C165 series

 • ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Сакате да дознаете повеќе за серијата imagePRESS C170 од Canon?