imagePRESS C650 од Canon

Наградуван квалитет и импресивни брзини на печатење од напреден и флексибилен повеќефункционален печатач создаден за најразлични апликации.

Побарајте информации

ipc-650

Непроменети импресивни перформанси при печатење големи количини

Овој напреден модел за печатење во помал обем нуди одличен квалитет на печатење и големи брзини до 65-стр./мин. C650 нуди и поддршка за голем број различни RIP контролери, како и огромен избор на професионални опции за завршна обработка.

Погледни целосни спецификации

Брошура (PDF)

ipc-650

Погледнете ги сите функции

Спецификации за производот

Поддршка за автоматско двострано печатење

Брзина - до 65 стр./мин.

Резолуција - 2.400 x 2.400 dpi

Поддржани тежини на медиуми – 52 до 300 gsm

Мрежни протоколи – TCP/IP (LPD/Port 9100/WSD/IPP/IPPS/SMB/FTP), IPX/SPX (NDS, Bindery), AppleTalk

Напредно спојување со два ремени

Закажана калибрација

Погледнете ги сите спецификации

ipc-650

Слични производи