hero_1920x1080-3ba6d2ea-d3f7-4dbc-b5e3-16e2f06b2893.jpg

Серија imagePRESS C910

Врвна палета на машини за производствено печатење со брзини до 90 стр./мин. и флексибилно управување со медиуми до 350 gsm.

Побарајте информации

Беспрекорен квалитет со извонредна продуктивност и флексибилност

Максимално зголемување на печатењето и на перформансите со напредна машина за производствено печатење

Лист со податоци

Револуционерна продуктивност

Максимално подобрување на работниот процес со брзини на печатење до 90 стр./мин.*, двострано скенирање и пократко време за подготовка.

*Со моделот C910

Врвна флексибилност

Проширете го обемот на работа со поддршката за медиуми до 350 gsm и големината од 1.300 mm кои се совршени за реклами, летоци и брошури во хоризонтален A4-формат.

Квалитет со неверојатна острина

Екранот со 190 точки овозможува печатење на јасни материјали со помала зрнеста текстура, појасни знаци и подобрен ефект на дефокусирање.

benefits

Одлична сигурност

Намалете го времето на неактивност и ограничете го заглавувањето на хартијата со сензорот за откривање на повлекување повеќе листови преку механизмот за снабдување и подобрениот DADF-читач.

Совршена завршна обработка

Извонредно прилагодено печатење со модули за завршна обработка вклучувајќи и внатрешна единица за прстенесто спојување, DFD Bridge за поврзување на модул за завршна обработка од трети страни директно од единица за завршна обработка на брошури/единица за завршна обработка со захефтување W1.

Benefits_02
imagePRESS C910

Спецификации за производот

До 90 стр./мин.

Максимална брзина на печатење

До 350 gsm

Флексибилно управување со медиуми

1.300 mm еднострано

За обвивки за заштита од прав на книги и летоци 4 превиткувања

Екран со 190 точки

Квалитет со извонредна острина

Разновидна примена

Обвивки за заштита од прав на книги, летоци со 3 или 4 превиткувања, прилагодени комуникации, брошури и визит-карти

Сензор за откривање на повлекување повеќе листови преку механизмот за снабдување

Сигурно снабдување со хартија

Проширена палета на опции за завршна обработка

Флексибилно печатење

Контролери

Комплет за печатење imagePRESS, PRISMAsync, EFI imagePRESS сервер

Погледнете ги сите спецификации

Specification-Icons - Header Image

Серија imagePRESS C910


Извонредно прилагодено печатење со врвна флексибилност

Дознајте како серијата imagePRESS C910 може да го подобри вашето деловно работење

Зборувајте со член од нашиот тим денес

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Слични производи

Овозможете револуционерни перформанси на производствено печатење

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ