Canon imagePROGRAF PRO-4100

Ненадмината репродукција на бои со брзо и ефикасно печатење со големина од 44 инчи.

Canon imagePROGRAF PRO-4100

12 бои

Мастило со пигмент во

2400 dpi

Максимална резолуција на печатење од

170 mm

Максимален дијаметар на медиуми со ролна од

JPG PDF

Директно печатење на

Прецизно печатење со голема продуктивност на слики кои оставаат неверојатен впечаток

Добијте беспрекорно печатење на фотографии и фина уметност во секое време. Интелигентната конфигурација на иновативната технологија за мастила со пигмент LUCIA PRO во 12 бои од Canon и автоматското ракување со медиуми овозможуваат брзо производство со живописна репродукција на бои.

Преземете го листот со податоци

Професионално ракување со медиуми

Автоматското ракување со медиуми се приспособува на сите типови медиуми за поедноставно корисничко доживување.

Заштитете ги податоците за печатењето

Овозможете максимална безбедност со ограничување на врските и протоколите за печатење со индивидуални кориснички лозинки.

Ефикасни работни процеси

Работете паметно со копчиња на тастатурата и со зачувани поставки на екранот за често користените функции.

Canon imagePROGRAF PRO-4100

Спецификации за производот

Мастила во 12 бои

Иновативни мастила со пигмент LUCIA PRO од Canon

Заштита на податоци

Со безбедно печатење со лозинка и шифрирање на складирани податоци

Професионално ракување со медиуми

Високи вртежни перформанси за автоматско снабдување со медиуми

Софтверски решенија

Професионален софтвер за печатење фотографии со опција за уредување

Едноставно ракување

Погледнете ги информациите и поставките пред да печатите

Прецизно печатење

Прецизна репродукција на боите со целосна палета на бои

Погледнете ги сите спецификации

Canon imagePROGRAF PRO-4100

Разгледајте ја целата палета на imagePROGRAF PRO

Погледнете како печатачот imagePROGRAF PRO-4100 го подобрува вашето печатење на графика.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ