Canon imagePROGRAF PRO-4100S

Печатете графика и постери со врвен квалитет и големина до 44 инчи.

Canon imagePROGRAF PRO-4100S

8 бои

Мастило со пигмент во

2400 dpi

Максимална резолуција на печатење од

170 mm

Максимален дијаметар на медиуми со ролна од

JPG PDF

Директно печатење на

Подобрена безбедност и користење - истиот исклучителен квалитет на печатење

Автоматизираните процеси го поедноставуваат користењето, со што се овозможува печатење со врвна прецизност и безбедност. Мастилата со пигмент LUCIA PRO во 8 бои од Canon нудат кристална острина и живописни бои за печатење на прекрасна графика и постери.

Преземете го листот со податоци

Високи перформанси

Автоматското снабдување со медиуми и избирањето на типови медиуми овозможуваат брзо и ефикасно печатење.

Одлична безбедност

Далечински управувајте со мрежната безбедност на печатачот и контролирајте ги корисничките дозволи со безбедносни нивоа за пристап.

Намалете ги трошоците за мастило

Проценката на преостанати медиуми го намалува отпадот од хартија и мастило со следење на количината на преостанати медиуми.

Canon imagePROGRAF PRO-4100S

Спецификации за производот

Професионално мастило

Со мастилата со пигмент LUCIA PRO од Canon

Безбедност на печатење

Овозможете или оневозможете ги корисничките функции во зависност од нивоата на безбедност

Автоматски процеси

Подобреното ракување со медиуми вклучува автоматско снабдување и откривање

Софтверот Professional Print

овозможува прегледување и уредување слики на екранот

Интуитивно ракување

Погледнете го нивото на преостанати мастила и медиуми на екранот на допир од 4,3 инчи

Живописни бои

Обработката на слика ја зголемува острината и високата 3D-резолуција

Погледнете ги сите спецификации

Canon imagePROGRAF PRO-4100S

Разгледајте ја целата палета на imagePROGRAF PRO

Искористете ги придобивките од новите деловни можности со висококвалитетниот печатач за големи формати imagePROGRAF PRO-4100S.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ