Canon imagePROGRAF PRO-6100

Добијте неверојатен квалитет на печатење и напредна безбедност.

Canon imagePROGRAF PRO-6100

12 бои

Мастило со пигмент во

2400 dpi

Максимална резолуција на печатење од

170 mm

Максимален дијаметар на медиуми со ролна од

JPG PDF

Директно печатење на

Моќна репродукција на бои од иновативна технологија за обработка на слика

Печатете графика, постери и фина уметност со висока резолуција и паметна обработка на слика. Мастилата со пигмент LUCIA PRO во 12 бои и главата за печатење од 1,28” нудат широка палета на бои и подобрена градација за извонредна јасност на сликата.

Преземете го листот со податоци

Намалете ги трошоците за мастило

Проценката на преостанати медиуми го спречува отпадот од мастило на тој начин што ве известува за количината на преостанати медиуми.

Безбедно печатење

Ограничете ги врските и пристапот за печатење со поставување безбедносни нивоа за корисниците и индивидуални лозинки.

Паметен софтвер

Интуитивна контрола на поставките за предпечатење на екранот, за прецизно печатење со Professional Print.

imagePROGRAF PRO-6100

Спецификации за производот

Врвен квалитет на печатење

Со мастилата со пигмент LUCIA PRO од Canon

Напредна безбедност

Шифрирање на тврд диск и безбедно печатење со лозинки

Интуитивно ракување

Зачувајте ги често користените поставки за поединечни корисници

Високи перформанси

Откривање на секакви типови медиуми со автоматско снабдување со медиуми

Контрола на екранот

LCD-екран на допир во боја од 4,3 инчи

Печатење без рабови

Алгоритамот со повеќе сензори прецизно ги открива рабовите на медиумите

Погледнете ги сите спецификации

Canon imagePROGRAF PRO-6100

Разгледајте ја целата палета на imagePROGRAF PRO

Подобрете ги можностите за деловно печатење со печатачот за големи формати imagePROGRAF PRO-6100.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ