Canon imagePROGRAF PRO-6100S

Брзо и безбедно печатење со висока резолуција за максимален визуелен впечаток.

Canon imagePROGRAF PRO-6100S

8 бои

Мастило со пигмент во

2400 dpi

Максимална резолуција на печатење од

170 mm

Максимален дијаметар на медиуми со ролна од

JPG PDF

Директно печатење на

Импресивно печатење со беспрекорна доследност на боите

Иновативните мастила со пигмент LUCIA PRO во 8 бои од Canon нудат извонредна живописност на боите за печатење на впечатливи фотографии и постери. Автоматското ракување со медиуми ја зголемува ефикасноста на перформансите, додека податоците за печатењето се заштитени со подобрена безбедност.

Преземете го листот со податоци

Печатење со лозинка

Спречете отстранување на отпечатените материјали со поставување на индивидуални кориснички дозволи за пристап.

Високи перформанси

Автоматското снабдување со медиуми и избирањето на типови медиуми овозможуваат брзо и ефикасно печатење.

Печатење без рабови

Печатете слики без рабови со различни големини од една големина на ролна, со голема прецизност за прилагодување маргини.

Canon imagePROGRAF PRO-6100S

Спецификации за производот

Иновативно мастило

Висококвалитетни мастила со пигмент LUCIA PRO од Canon

Безбедно печатење

Индивидуални лозинки и шифрирање на складирани податоци

Интелигентни работни процеси

Интуитивна софтверска проверка на печатењето и функции за распоредување на екранот

Ефикасност на процесите

Автоматско снабдување со медиуми со проценка за преостанати медиуми

Поставки за предпечатење

Врвна контрола на LCD-екранот на допир во боја од 4,3 инчи

Доследност на боите

Прецизно печатење и точна репродукција на боите

Погледнете ги сите спецификации

Canon imagePROGRAF PRO-6100S

Разгледајте ја целата палета на imagePROGRAF PRO

Подобрете го квалитетот на вашето деловно печатење со печатачот за големи формати imagePROGRAF PRO-6100S од Canon.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ