imagePROGRAF TM-205

Компактен инк-џет печатач со вграден HDD и поддршка за PDF

Побарајте информации

imagePROGRAF TM-205

Напредните функции нудат извонредна флексибилност и перформанси

Печатете PDF-документи, HP-GL/2 и JPEG-датотеки директно од USB-мемориски уреди со тивкиот и неверојатно продуктивен imagePROGRAF TM-205. Компактниот инк-џет печатач има вграден HDD и печати со исклучителен квалитет благодарение на уникатниот систем на мастила Lucia TD.

Преземете ја брошурата (PDF)

Максимален слободен простор

Се прилепува до ѕид за да понуди целосна функционалност од предната страна, а опремен е и со лесно читлив панел на допир.

Тивко функционирање

Совршен за помали канцеларии - намалените вибрации и поедноставните процеси го намалуваат шумот за 60%.

Извонредно јасни резултати

Врвно печатење на CAD, постери и секојдневни материјали со уникатните 5 мастила во боја со пигмент Lucia TD ink.

Брзо печатење

Зголемете го капацитетот за печатење со оптимизираната глава за печатење од 1,07 инчи со 6 канали.

Моќен софтвер

Добијте помош за печатењето од Direct Print & Share, PosterArtist Lite, Free Layout Plus и други софтвери.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Спецификации за производот

Брзина на печатење

24 секунди за A1-лист

Тип на мастило

Мастило со пигмент во 5 бои Lucia TD

Оперативен панел

LCD-екран на допир во боја од 3 инчи

Интерфејс

Директно печатење преку USB и поддршка за PDF

Макс. резолуција на печатење

1200 x 2400 dpi

Компактно куќиште

982 x 887 x 1060 mm

Капацитет за мастило

300 ml и 130 ml

Дебелина на медиуми

0,07 - 0,8 mm

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Што содржи кутијата

Печатач

1 x глава за печатење

Додаток за хартија со јадро од 3 инчи

Кабел за напојување

Кабел за напојување за Обединетото Кралство (240 V, 3P)

1 комплет резервоари за мастило за почеток

Водич за поставување

Леток за безбедност/стандарди за животната средина

CD-ROM со софтвер за корисници (Win)

CD-ROM со софтверот PosterArtist Lite

Лист со податоци за биоцидни супстанци за ЕУ

Лист со податоци за Евроазиската економска унија

Лист со важни податоци

Галерија

Поврзани производи

Сакате да дознаете повеќе за imagePROGRAF TM-205?