imagePROGRAF TM-300 MFP L36ei

Најсовремен, интегриран и повеќефункционален печатач од 36” со Colortrac ScanApp Lei

Побарајте информации

imagePROGRAF TM-200

Извршување повеќе задачи истовремено за оптимална ефикасност при скенирањето и копирањето

imagePROGRAF TM-300 MFP L36ei е едноставен за користење, печати до 144 стр./час (A1) и може истовремено да печати и да скенира за да заштеди повеќе време. Наменскиот софтвер ScanApp Lei ја подобрува продуктивноста со континуирано скенирање и копирање кон Cloud, USB и компјутери.

Преземете го листот со податоци

Печатете и скенирајте

Заштедете време со истовремено печатење и скенирање - двојно поголема ефикасност благодарение на паралелната обработка.

Пет линии

Висококвалитетно печатење со богати бои и остар текст со 5-те мастила во боја со пигмент Lucia TD.

Тивко печатење

Поедноставените внатрешни операции, вклучувајќи придушени вентилатори и вибрации, го намалуваат шумот за 60%.

Скенирање на USB

Софтверот ScanApp Lei овозможува лесно зачувување на скенирани податоци во USB-уреди, со поддршка за форматите на датотеки TIFF, PDF и JPEG.

Лесно поставување

Компактен и интегриран дизајн со целосна функционалност од предната страна за кој е потребен мал простор за инсталација.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Спецификации за производот

Изглед

Интегриран повеќефункционален печатач

Продуктивност

Истовремено печатење и скенирање

Тип на мастило

Мастило со пигмент во 5 бои LUCIA TD

Технологија за печатење

Термички инк-џет

Технологија за скенирање

ScanApp Lei

Брзина на печатење

144 стр./час (A1)

Компактно куќиште

1289 x 887 mm

Оперативен панел

LCD-екран на допир во боја од 3 инчи

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Што содржи кутијата

Скенер L36ei

Држачи за монтирање на печатачот, завртки за прицврстување и алатка од 3mm

2 ногалки за користење на работна маса

2 насочувачи за хартија

2 водичи за враќање документи

Цел за калибрација

CD за софтверот ScanApp Lei (содржи PDF-документација: упатство за користење на скенерот L36ei на различни јазици и водич за брз почеток)

Водич за брз почеток за скенерот L36ei.

Кабел за етернет (2 метри)

Напојување со енергија

Регионално - кабел(кабли) за напојување (2 метра)

Галерија

Погледнете го imagePROGRAF TM-300 на дело

Поврзани производи

Дознајте повеќе за imagePROGRAF TM-300 MFP L36ei