imagePROGRAF TM-300 MFP T36

Повеќефункционален печатач за големи формати од 36” што нуди паметни функции и квалитет

Побарајте информации

imagePROGRAF TM-300

Извонредна прецизност за врвно печатење и скенирање

Со технологијата SingleSensor и мастилата Lucia TD, imagePROGRAF TM-300 MFP T36 овозможува прецизно скенирање на документи, јасен текст и остри линии. Истовременото печатење и скенирање нуди оптимална ефикасност без намалување на квалитетот.

Преземете ја брошурата (PDF)

Брзо печатење

Зголемете ја вашата продуктивност со печатење максимум 144 стр./час со помош на главата за печатење од 1,07 инчи со 6 канали.

Прецизно скенирање

Технологијата SingleSensor овозможува висококвалитетно скенирање со помалку сенки предизвикани од двете LED-светилки.

Паметен софтвер

Попрактично користење со софтверите Direct Print & Share, PosterArtist Lite и Free Layout Plus.

Интуитивен екран на допир од 15,6 инчи

Прегледувајте и уредувајте скенирани документи без напор преку овој практичен екран на допир од 15,6 инчи.

Потивко користење

Печатете со намален шум до 60% благодарение на придушените вентилатори, подоброто сечење и намалените вибрации.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Спецификации за производот

Изглед

Интегриран повеќефункционален печатач

Продуктивност

Истовремено печатење и скенирање

Тип на мастило

Мастило со пигмент во 5 бои LUCIA TD

Технологија за скенирање

Single Sensor

Технологија за печатење

Термички инк-џет

Брзина на печатење

144 стр./час (A1)

Брзина на скенирање

6 инчи во секунда во боја

Компактно куќиште

1289 x 887 mm

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Што содржи кутијата

T36 scanner

Држач за скенер и држач за AIO

2 насочувачи за хартија

3 водичи за враќање документи

Цел за калибрација

USB-мемориски уред со софтверот SmartWorks MFP (содржи PDF-документација: упатство за користење на скенерот T36 и водич за брз почеток)

Упатство за користење на скенерот T36 и водич за брз почеток.

USB3-кабел (2 метра)

Напојување со енергија

Сè-во-едно компјутер или екран на допир од 15,6"

Галерија

Погледнете го imagePROGRAF TM-300 MFP T36 на дело

Поврзани производи

Дознајте повеќе за imagePROGRAF TM-300 MFP T36