imagePROGRAF TM-300

Печатете со висок квалитет со инк-џет печатач од 36”

Побарајте информации

imagePROGRAF TM-300

Тивка продуктивност - нов метод на работа за печатачите во вашата канцеларија

imagePROGRAF TM-300 функционира потивко за 60% и може дискретно да се вклопи во сите работни опкружувања. Дури и на обична хартија, системот со мастила со пигмент Lucia TD овозможува исклучителен квалитет за печатење, а континуираното печатење го зголемува обемот на отпечатени материјали.

Преземете ја брошурата (PDF)

Мастила со пигмент

Печатење CAD-датотеки и постери со голема прецизност благодарение на уникатниот систем за мастила во 5 бои Lucia TD од Canon.

Печатете побрзо

Зголемете ја продуктивноста со побрзо печатење со оптимизираната глава за печатење од 1,07 инчи со 6 канали.

Тивко функционирање

Подоброто сечење, намалените вибрации и придушените вентилатори го намалуваат шумот при работа за 60%.

Компактен дизајн

Малите димензии и користењето од предната страна ви овозможуваат да го прилепите imagePROGRAF TM-305 до ѕид.

Софтверски пакет

Софтверите Direct Print & Share, PosterArtist Lite и Free Layout Plus поддржуваат печатење на CAD-документи и постери.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Спецификации за производот

Брзина на печатење

144 стр./час (A1)

Тип на мастило

Мастило со пигмент во 5 бои LUCIA TD

Оперативен панел

LCD-екран на допир во боја од 3,0 инчи

Технологија за печатење

Термички инк-џет

Макс. резолуција на печатење

2400×1200 dpi

Компактно куќиште

1289 x 887 x 1060 mm

Капацитет за мастило

300 ml и 130 ml

Дебелина на медиуми

0,07 - 0,8 mm

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Што содржи кутијата

Печатач

Држач за печатач: SD-32

1 x глава за печатење

Додаток за хартија со јадро од 3 инчи

Кабел за напојување

Кабел за напојување за Обединетото Кралство (240 V, 3P)

1 комплет резервоари за мастило за почеток

Водич за поставување

Леток за безбедност/стандарди за животната средина

CD-ROM со софтвер за корисници (Win)

CD-ROM со софтверот PosterArtist Lite

Лист со податоци за биоцидни супстанци за ЕУ

Лист со податоци за Евроазиската економска унија

Лист со важни податоци

Галерија

Погледнете го imagePROGRAF TM-300 на дело

Поврзани производи

Сакате да дознаете повеќе за imagePROGRAF TM-300?