Canon Camera

Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TM-305 MFP Z36

Повеќефункционален печатач за големи формати што нуди висококвалитетно печатење и скенирање со голема прецизност.

 • Еден сензор

  Технологија за прецизно скенирање

 • 13 слики/сек.

  Брзина на скенирање (8 бита еднобојно)

 • 144 стр./час

  Брзина на печатење (A1)

 • 5 бои

  Систем со мастила со пигмент Lucia TD

 • Напредна контрола за скенирање со ажурирањата на паметниот софтвер

  Прецизното скенирање документи благодарение на технологијата Colortrac SingleSensor и софтверот SmartWorks, во комбинација со високиот квалитет на слика што го нудат мастилата Lucia TD за imagePROGRAF TM-305 MFP Z36, овозможува врвно печатење и скенирање и ефикасно ракување со документите.

  Брзо печатење

  Зголемете ја вашата продуктивност со печатење максимум 144 стр./час (A1) со помош на главата за печатење од 1,07 инчи со 6 канали.

  Паметен работен процес

  Интуитивно корисничко доживување со поедноставено користење и централизирано управување со уредите со помош на ажурираниот софтвер за скенирање SmartWorks.

  Прецизно скенирање и печатење

  Технологијата Colortrac SmartSensor и мастилото LUCIA TD нудат висококвалитетно скенирање и печатење.

  Преземете содржина

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TM-305 MFP Z36 од Canon и како тој може да ја зголеми вашата деловна продуктивност.

  Спецификации

  • Продуктивност

   Повеќефункционален печатач за големи формати од 36 инчи

  • Брзина на скенирање

   Брзина на скенирање од 13 слики/мин. (8 бита еднобојно)

  • Брзина на печатење

   Брзина на печатење од 144 стр./час (A1)

  • Директно печатење

   Од HDD или USB-меморија

  • Тип на мастило и технологија

   Систем на мастила со пигмент Lucia TD во 5 бои

  • Интерфејс

   15,6-инчен системски контролор

  • Компактно куќиште

   Компактно куќиште од 1616 x 887 mm

  Notification Imagee

  Слични производи и решенија

  Откријте ја серијата imagePROGRAF TM MFP

  Подобрете ја вашата деловна продуктивност со imagePROGRAF TM-305 MFP Z36 од Canon.