imagePROGRAF TM-305

Иновативен инк-џет печатач за големи формати со HDD од 500 GB

Побарајте информации

imagePROGRAF TM-305

Печатење со високи перформанси користејќи печатач со напредна технологија

Добијте неверојатно прецизни линии, остар текст и живописни бои, дури и на обична хартија, со системот со 5 мастила во боја со пигмент Lucia TD. Обработката на слика го контролира растекувањето на мастилата, а подобрената отпорност на вода овозможува полесно ракување со медиумите при внатрешна и надворешна употреба.

Преземете ја брошурата (PDF)

Висок квалитет

Мастилата со пигмент Lucia TD во 5 бои создаваат остри линии и живописни бои, дури и на обична хартија.

Брзо печатење

Главата за печатење од 1,07 инчи со 6 канали и оптимизираниот процес на печатење ја зголемуваат продуктивноста.

Компактен дизајн

Малите димензии и користењето од предната страна ви овозможуваат да го прилепите imagePROGRAF TM-305 до ѕид.

Без пречки

Подоброто сечење, намалените вибрации и придушените вентилатори го намалуваат шумот при работа за 60%.

Софтверски пакет

Софтверите Direct Print & Share, PosterArtist Lite и Free Layout Plus поддржуваат печатење на CAD-документи и постери.

Story
TM_XXX_series_video_thumbnail_2

Спецификации за производот

Брзина на печатење

144 стр./час (A1)

Тип на мастило

Мастило со пигмент во 5 бои LUCIA TD

Оперативен панел

LCD-екран на допир во боја од 3,0 инчи

Интерфејс

Директно печатење преку USB и поддршка за PDF

Максимална резолуција на печатење

2400×1200 dpi

Компактно куќиште

1289 x 887 x 1060 mm

Капацитет на мастило

300 ml и 130 ml

Дебелина на медиуми

0,07 - 0,8 mm

Погледнете ги сите спецификации

imagePROGRAF TM-305

Што содржи кутијата

Печатач

Држач за печатач: SD-32

1 x глава за печатење

Додаток за хартија со јадро од 3 инчи

Кабел за напојување

Кабел за напојување за Обединетото Кралство (240 V, 3P)

1 комплет резервоари за мастило за почеток

Водич за поставување

Леток за безбедност/стандарди за животната средина

CD-ROM со софтвер за корисници (Win)

CD-ROM со софтверот PosterArtist Lite

Лист со податоци за биоцидни супстанци за ЕУ

Лист со податоци за Евроазиската економска унија

Лист со важни податоци

Галерија

Поврзани производи

Сакате да дознаете повеќе за imagePROGRAF TM-305?