Canon Camera

Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TX-2100

Брзо и континуирано печатење со повеќенаменски печатач за формати од 24 инчи, паметен софтвер и флексибилни опции за печатење без рабови.

 • Втора ролна

  Единствен во палетата печатачи од 24 инчи

 • 2.8ppm (A1)

  Брзина на печатење

 • 1200 dpi

  Максимална резолуција на печатење

 • 5 бои
  пигментно мастило

  Тип на мастило

 • Подобрени перформанси и флексибилност за повеќе медиуми

  Зголемете ја продуктивноста при печатењето со големи брзини на печатење, подобрено ракување со медиумите и поддршка за печатење во голем обем од печатач за големи формати дизајниран за поедноставено користење.

  Брзо печатење

  Поголеми брзини на печатење и континуирано печатење на висококвалитетни постери и CAD-цртежи.

  Врвен квалитет

  Докажаната технологија за инк-џет на Canon создава нагласени и живописни бои дури и на економична хартија.

  Голема продуктивност

  Иновативните функции како замената на резервоарите за мастило без прекинување на работата и системот за автоматско откривање на медиуми ги олеснуваат работните процеси за печатење.

  ПРЕЗЕМЕТЕ СОДРЖИНА

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TX-2100 од Canon и како тој може да ги зголеми вашите можности за печатење.

  Спецификации

  • Печатење во голем обем

   Голема брзина и континуирано печатење со заменување на мастилата без прекинување на работата.

  • Квалитет од врвна класа

   Мастило со пигмент LUCIA TD за прецизни, живописни CAD, GIS и постери.

  • Брзо вклучување

   Пократко време за печатење на првата копија и за активирање од режимот на мирување.

  • Паметно ставање ролни

   Подобрено откривање на видот на медиумите и лесно ракување со нив.

  • Софтверско решение

   Новиот софтвер PosterArtist Lite овозможува создавање висококвалитетни постери.

  • Отпорност на вода

   Мастило со пигмент со опција за водоотпорни медиуми.

  • Безбедност

   Подобрената безбедност ги исполнува предусловите на индустриските стандарди.

  Notification Imagee

  Слични производи и решенија

  Разгледајте ја целата, подобрена палета на imagePROGRAF TX

  Печатете побрзо и пофлексибилно со печатачот за големи формати imagePROGRAF TX-2100 од Canon.

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TX-2100 од Canon.