Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TX-2100

Спецификации

Спецификации

 • Печатење во голем обем

  Голема брзина и континуирано печатење со заменување на мастилата без прекинување на работата.

 • Квалитет од врвна класа

  Мастило со пигмент LUCIA TD за прецизни, живописни CAD, GIS и постери.

 • Брзо вклучување

  Пократко време за печатење на првата копија и за активирање од режимот на мирување.

 • Паметно ставање ролни

  Подобрено откривање на видот на медиумите и лесно ракување со нив.

 • Софтверско решение

  Новиот софтвер PosterArtist Lite овозможува создавање висококвалитетни постери.

 • Отпорност на вода

  Мастило со пигмент со опција за водоотпорни медиуми.

 • Безбедност

  Подобрената безбедност ги исполнува предусловите на индустриските стандарди.

Детални спецификации

Технологија за печатачи

Меморија

Брзина на печатење

Работа со медиуми

Потребни услови за ракување и напојување

Димензии и тежина

Што е вклучено

Карактеристики

Потрошни материјали