imagePROGRAF TX-3000 MFP T36

Повеќефункционален печатач за големи формати до 36 инчи кој нуди сеопфатно и напредно решение за печатење на CAD, GIS и постери.

Побарајте информации

imagePROGRAF TX-3000 MFP T36

Нов возбудлив план за печатење на CAD, GIS и постери

Револуционерен повеќефункционален печатач за големи формати, кој нуди спој од високи перформанси и практични функции. Овој 36-инчен инк-џет печатач нуди ненадмината прецизност на печатење и скенирање, како и ефикасна брзина на печатење и исклучителна сигурност.

Погледни целосни спецификации

imagePROGRAF TX-3000 MFP T36

Погледнете ги сите функции

Спецификации за производот

Изглед

Интегриран повеќефункционален печатач

Технологија за скенирање

Еден сензор

Брзина на скенирање

6 инчи во секунда во боја

Резолуција на скенирање

1200 dpi

Продуктивност

Истовремено печатење и скенирање

Лесно користење

15,6-инчен екран на допир

Лесно користење

Нов софтвер SmartWorks

Дебелина на медиуми

До 2mm

Погледнете ги сите спецификации

imagePROGRAF TX-3000 MFP T36

Што содржи кутијата

T36 scanner

Склопување на држачот

2 насочувачи за хартија

3 водичи за враќање документи

Цел за калибрација

CD за софтверот SmartWorks MFP и PDF документација

Упатство за користење на T36 Scanner и водич за брз почеток

USB3 кабел (3 метри)

Напојување со енергија

Поврзани производи