Canon Camera

Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36

Повеќефункционален печатач за формати од 36 инчи со напредна технологија за печатење и скенирање што нуди побрза продуктивност.

 • 3,2 стр./мин.

  CAD-цртежи во формат A1

 • Втора ролна

  Изборна конфигурација

 • 13ips

  Брзина на скенирање (8 бита еднобојно)

 • 5 боја
  пигментно мастило

  Видови на мастила

 • Извонредна продуктивност за печатење и скенирање големи формати

  Побрзо и поефикасно печатење CAD, GIS и постери, со печатење без рабови кое сега е достапно за сите големини, како и лесно ракување со медиумите за ефикасно печатење во голем обем.

  Побрзо печатење

  Поголемата брзина на печатење и континуираното печатење ја зголемуваат продуктивноста до 3,2 стр./мин. за CAD-документи во формат A1.

  Квалитет за печатење и скенирање

  Инк-џет печатењето што е водечко во неговата класа и уникатната технологија за скенирање овозможуваат висококвалитетно печатење и скенирање.

  Прецизно ракување со медиуми

  Дополнителна поддршка за печатење големи количини, со едноставно ракување со медиуми, автоматско менување медиуми за опција со два валјаци.

  Canon Camera

  Make It – ново виртуелно доживување од Canon

  Онлајн фестивал на печатење со разновидни содржини на барање вклучувајќи инспиративни теми, презентација на технологии, интересни дискусии и професионално менторство.

  Преземете содржина

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36 од Canon и како тој може да ги зголеми вашите можности за печатење и скенирање.

  Спецификации

  • Печатење во голем обем

   Поголема брзина, непрекинато печатење и опција за автоматско менување медиуми со два валјаци.

  • Врвен квалитет

   Напредно инк-џет печатење со скенирање со извонредна прецизност.

  • Гарантирана безбедност

   Подобрената безбедност ги исполнува предусловите на индустриските стандарди.

  • Откривање медиуми

   Подобрена прецизност за користење без напор.

  • Софтверски решенија

   Лесно создавање постери со PosterArtist Lite и едноставно печатење со новоразвиениот Direct Print Plus како стандардна опција.

  • Отпорност на лоши услови

   Мастилото со пигмент LUCIA TD со опција за водоотпорни медиуми.

  • Интуитивен екран на допир во боја

   Едноставен пристап на корисниците до функциите.

  Notification Imagee

  Слични производи и решенија

  Откријте ги сериите imagePROGRAF TZ и TX.

  Печатете побрзо и попаметно со печатачот за големи формати imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36 од Canon.

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36 од Canon.