Canon Camera

Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TX-3100

Печатач за големи формати од 36 инчи со голема брзина, напредно ракување со медиуми и интуитивно користење.

 • 3,2 стр./мин.

  CAD-цртежи во формат A1

 • Втора ролна

  Изборна конфигурација

 • 1200 dpi

  Максимална резолуција на печатење

 • 5 мастила во боја со пигмент

  Тип на мастило

 • Брзо, флексибилно и ефикасно повеќенаменско печатење

  Печатете постери, CAD-цртежи и други апликации со голема брзина со печатење без рабови со слободна големина и прецизно ракување со медиуми. Подобрено ракување и подобрена безбедност во компактен печатач.

  Брзо печатење

  Брзина до 3,2 стр./мин. за CAD-цртежи во формат A1 благодарение на зголемувањето на брзината на печатење и обработката на податоци.

  Зголемена продуктивност

  Систем за паметно ракување со медиуми и практични и едноставни софтверски решенија што придонесуваат за многу ефикасни работни процеси за печатење.

  Печатење во голем обем

  Замената на резервоарите за мастило без прекинување на работата, подобрената обработка на податоци и опцијата за два валјаци овозможуваат импресивни брзини на печатење.

  Canon Camera

  Make It – ново виртуелно доживување од Canon

  Онлајн фестивал на печатење со разновидни содржини на барање вклучувајќи инспиративни теми, презентација на технологии, интересни дискусии и професионално менторство.

  Преземете содржина

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TX-3100 од Canon и како тој може да ги зголеми вашите можности за печатење.

  Спецификации

  • Печатење во голем обем

   Побрзо печатење, без прекини за замена на мастилото и автоматско менување медиуми со опција за два ролери.

  • Одлична безбедност

   Надградени функции што ги задоволуваат стандардите на пазарот.

  • Врвен квалитет на печатење

   Извонредна прецизност на линии и живописни бои.

  • Отпорност на лоши услови

   Мастилото со пигмент LUCIA TD со опција за водоотпорни медиуми.

  • Паметно ракување со ролни

   Едноставно поставување со подобрена прецизност во откривањето на видот на медиумите.

  • Печатење со приспособена големина

   Печатење без рабови со слободна големина.

  • Моќен софтвер

   PosterArtist Lite нуди создавање постери без напор, додека Direct Print Plus нуди едноставно решение за работните процеси.

  Notification Imagee

  Слични производи и решенија

  Откријте ги сериите imagePROGRAF TZ и TX.

  Брзо и флексибилно печатење со печатачот за големи формати imagePROGRAF TX-3100 од Canon.

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TX-3100 од Canon.