Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TX-3100

Спецификации

Спецификации

 • Печатење во голем обем

  Побрзо печатење, без прекини за замена на мастилото и автоматско менување медиуми со опција за два ролери.

 • Одлична безбедност

  Надградени функции што ги задоволуваат стандардите на пазарот.

 • Врвен квалитет на печатење

  Извонредна прецизност на линии и живописни бои.

 • Отпорност на лоши услови

  Мастилото со пигмент LUCIA TD со опција за водоотпорни медиуми.

 • Паметно ракување со ролни

  Едноставно поставување со подобрена прецизност во откривањето на видот на медиумите.

 • Печатење со приспособена големина

  Печатење без рабови со слободна големина.

 • Моќен софтвер

  PosterArtist Lite нуди создавање постери без напор, додека Direct Print Plus нуди едноставно решение за работните процеси.

Детални спецификации

Технологија за печатачи

Меморија

Брзина на печатење

Работа со медиуми

Потребни услови за ракување и напојување

Димензии и тежина

Што е вклучено

Карактеристики

Потрошни материјали