imagePROGRAF TX-4000 MFP T36

Водечки повеќефункционален печатач за големи формати, кој користи иновативно инженерство за да обезбеди врвни перформанси на печатење на CAD, GIS и постери.

Побарајте информации

imagePROGRAF TX-4000 MFP T36

Создавање на нов револуционерен план за повеќефункционалните печатачи за големи формати

Инвентивните функции и високите перформанси создаваат одличен мултифункционален уред за печатење на CAD, GIS и постери. 44-инчниот imagePROGRAF TX-4000 MFP T36 нуди продуктивно печатење и скенирање со извонреден квалитет.

Погледни целосни спецификации

imagePROGRAF TX-4000 MFP T36

Погледнете ги сите функции

Спецификации за производот

Изглед

Интегриран повеќефункционален печатач

Технологија за скенирање

Еден сензор

Брзина на скенирање

6 инчи во секунда во боја

Резолуција на скенирање

1200 dpi

Продуктивност

Истовремено печатење и скенирање

Лесно користење

15,6-инчен екран на допир

Лесно користење

Нов софтвер SmartWorks

Дебелина на медиуми

До 2 mm

Погледнете ги сите спецификации

imagePROGRAF TX-4000 MFP T36

Што содржи кутијата

T36 scanner

Склопување на држачот

2 насочувачи за хартија

3 водичи за враќање документи

Цел за калибрација

CD за софтверот SmartWorks MFP и PDF документација

Упатство за користење на T36 Scanner и водич за брз почеток

USB3 кабел (3 метри)

Напојување со енергија

Поврзани производи