Canon Camera

Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TX-4100 MFP Z36

Повеќефункционален печатач за големи формати од 44 инчи со подобрени опции за ракување со медиуми и решенија за работни процеси што овозможуваат брзо печатење и скенирање.

 • 3,2 стр./мин.

  CAD-цртежи во формат A1

 • Втора ролна

  Изборна конфигурација

 • 13 слики/сек.

  Брзина на скенирање (8 бита еднобојно)

 • 5 боја
  пигментно мастило

  Тип на мастило

 • Оптимални перформанси за печатење и скенирање со голема брзина за печатење во голем обем

  imagePROGRAF TX-4100 MFP Z36 се одликува со напредна технологија и софтвер со подобрена интеграција што нуди брзо континуирано печатење и прецизно скенирање, а прецизното ракување со медиуми ја подобрува ефикасноста и корисничкото доживување.

  Печатете побрзо

  Големата брзина и непрекинатото печатење ја зголемуваат продуктивноста до 3,2 стр./мин. за CAD-документи во формат A1.

  Поврзано печатење и скенирање

  Интегриран и компактен скенер Z36 што нуди врвен квалитет за скенирање благодарение на технологијата SingleSensor.

  Современа безбедност

  Подобрените функции за безбедност ги задоволуваат стандардите на пазарот.

  Canon Camera

  Make It – ново виртуелно доживување од Canon

  Онлајн фестивал на печатење со разновидни содржини на барање вклучувајќи инспиративни теми, презентација на технологии, интересни дискусии и професионално менторство.

  Преземете содржина

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TX-4100 MFP Z36 од Canon и како тој може да ги зголеми вашите можности за печатење и скенирање.

  Спецификации

  • Печатење во голем обем

   Голема брзина, замена на резервоарите за мастило без прекинување на работата и опција со два валјаци.

  • Висок квалитет на скенирање

   Со технологија за скенирање Colortrac SingleSensor.

  • Сигурна безбедност

   Надградени функции што ги задоволуваат предусловите на пазарот.

  • Печатење без рабови

   Намалено време за обработка по печатењето за сите големини на ролна.

  • Врвен квалитет на печатење

   Мастило со пигмент LUCIA TD и иновативен процес на печатење.

  • Работа со медиуми

   Зголемена ефикасност поради подобреното откривање медиуми.

  • Софтверска поддршка

   Новиот софтвер PosterArtist Lite овозможува лесно создавање постери.

  Notification Imagee

  Слични производи и решенија

  Откријте ги сериите imagePROGRAF TZ и TX.

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TX-4100 MFP Z36 од Canon.

  Брзо и безбедно печатење и скенирање во голем обем со повеќенаменскиот печатач за големи формати imagePROGRAF TX-4100 MFP Z36 од Canon.