Canon Camera

Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TX-4100

Повеќенаменски печатач за големи формати од 44 инчи со напредна продуктивност и сигурен квалитет.

 • 3,2 стр./мин.

  CAD-цртежи во формат A1

 • Втора ролна

  Изборна конфигурација

 • 1200 dpi

  Максимална резолуција на печатење

 • 5 боја
  пигментно мастило

  Тип на мастило

 • Напредната технологија и подобрениот софтвер ја зголемуваат продуктивноста

  Иновативното ракување со медиуми и подобрените софтверски работни процеси овозможуваат брзо и едноставно печатење CAD, GIS и постери, а печатењето без рабови за сите големини на ролни ја подобрува ефикасноста.

  Брзо печатење

  Брзина до 3,2 стр./мин. за CAD-цртежи во формат A1 благодарение на зголемувањето на брзината на печатење и обработката на податоци.

  Подобрена безбедност

  Напредните функции за безбедност ги задоволуваат предусловите на пазарот.

  Опции за печатење без рабови

  Сечењето по печатењето е минимално благодарение на можноста за печатење без рабови со слободна големина.

  Canon Camera

  Make It – ново виртуелно доживување од Canon

  Онлајн фестивал на печатење со разновидни содржини на барање вклучувајќи инспиративни теми, презентација на технологии, интересни дискусии и професионално менторство.

  Преземете содржина

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TX-4100 од Canon и како тој може да ги зголеми вашите можности за печатење.

  Спецификации

  • Печатење во голем обем

   Голема брзина, автоматско менување на ролната, паметно поставување на медиумите и заменување на мастилата без прекинување на работата.

  • Подобрена безбедност

   Заштитата на документите и уредот ги исполнува предусловите на индустриските стандарди.

  • Разни големини на медиуми

   Печатење без рабови со слободна големина.

  • Печатење со врвен квалитет

   Напредна технологија за мастила и процеси на печатење.

  • Паметно ставање ролни

   Зголемена прецизност при откривањето медиуми.

  • Снабдување со два валјаци

   Зголемена продуктивност од повеќе медиуми во вид на ролна.

  • Издржливи отпечатоци

   Печатењето водоотпорни материјали нуди подолготрајни постери и графики за надворешна употреба.

  • Подобрен софтвер

   Едноставни и интуитивни чекори за разни примени, CAD, GIS и постери.

  Notification Imagee

  Слични производи и решенија

  Откријте ги сериите imagePROGRAF TZ и TX.

  Зголемете ја продуктивноста при печатењето во голем обем со печатачот за големи формати imagePROGRAF TX-4100 од Canon.

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TX-4100 од Canon.