Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TX-4100

Спецификации

Спецификации

 • Печатење во голем обем

  Голема брзина, автоматско менување на ролната, паметно поставување на медиумите и заменување на мастилата без прекинување на работата.

 • Подобрена безбедност

  Заштитата на документите и уредот ги исполнува предусловите на индустриските стандарди.

 • Разни големини на медиуми

  Печатење без рабови со слободна големина.

 • Печатење со врвен квалитет

  Напредна технологија за мастила и процеси на печатење.

 • Паметно ставање ролни

  Зголемена прецизност при откривањето медиуми.

 • Снабдување со два валјаци

  Зголемена продуктивност од повеќе медиуми во вид на ролна.

 • Издржливи отпечатоци

  Печатењето водоотпорни материјали нуди подолготрајни постери и графики за надворешна употреба.

 • Подобрен софтвер

  Едноставни и интуитивни чекори за разни примени, CAD, GIS и постери.

Детални спецификации

Технологија за печатачи

Меморија

Брзина на печатење

Работа со медиуми

Потребни услови за ракување и напојување

Димензии и тежина

Што е вклучено

Карактеристики

Потрошни материјали