Canon Camera

Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36

Интегриран повеќефункционален печатач за големи формати со ненадмината брзина, неверојатна продуктивност и голема ефикасност.

 • 4ppm (A1)

  Брзина на печатење

 • 13 слики/сек.
  (8 бита еднобојно)

  Брзина на скенирање

 • 700/330 ml

  Резервоар со мастило

 • 100 A0

  Подредување отпечатени материјали

 • Напредна технологија за печатење и скенирање со голема брзина

  Забрзајте ги можностите за печатење со иновативниот повеќефункционален печатач imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36, кој се одликува со брзо континуирано печатење, прецизно скенирање и ефикасни работни процеси за печатење, со што ви овозможува исклучителна продуктивност и едноставно користење.

  Зголемена продуктивност

  Печатете врз големи медиуми со брзина до 4 стр./мин., благодарение на поголемите брзини на печатење и моменталното активирање од режим на мирување.

  Софистицирано решение за печатење

  Горен излезен фах со високи перформанси со максимум 100 страници CAD-документи со A0-формат или, пак, 100 страници со различни големини.

  Висококвалитетно скенирање

  Технологијата Colortrac SingleSensor и паметниот софтвер, вградени во интегрираниот скенер за 36-инчни формати, овозможуваат напреден квалитет и контрола на скенирањето, со чувство на интегриран дизајн и подобро ракување.

  Континуирано печатење

  Непроменлива брзина за различни задачи за печатење, со замена на медиумите во ролна и резервоарите за мастило без прекинување на работата, за време на печатењето.

  Врвен квалитет на слика

  Создавајте неверојатна графика и извонредно прецизни цртежи со системот со водоотпорни мастила со пигмент од Canon.

  Преземете содржина

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 од Canon и како тој може да ја забрза вашата деловна продуктивност.

  Спецификации

  • Брзо печатење

   Континуирано печатење во боја со голема брзина до 4 стр./мин.

  • Горен излезен фах со високи перформанси

   Подредување отпечатени материјали со скенирање до 100 страници CAD во формат A0, па дури и различни големини.

  • Паметно скенирање

   Интегриран хардвер и паметен софтвер

  • Паметно управување со медиуми

   Автоматско откривање на видот на медиумите и проценка на преостанатата должина.

  • Пристап од предната страна

   Лесно ставање медиуми, менување мастила и ракување со отпечатените материјали.

  • Замени без прекинување на работата

   Замена на медиумите во вид на ролна и резервоарите за мастило за време на печатењето.

  • Ефикасни работни процеси

   Интуитивна обработка на документи со софтверот Direct Print Plus

  • Живописна графика

   Прецизно печатење со технологија за 5 мастила во боја Lucia TD

  • Безбедност

   Подобрената безбедност ги исполнува предусловите на индустриските стандарди.

  Notification Imagee

  Сакате да дознаете повеќе за овој производ?

  Брзо печатете слики со извонреден квалитет со повеќефункционалниот печатач за големи формати imagePROGRAF TZ-30000 MFP Z36 од Canon.

  Слични производи и решенија

  Откријте ги сериите imagePROGRAF TZ и TX

  Дознајте како да ги подобрите вашите деловни можности за печатење и скенирање.