Canon Camera

Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TZ-30000

Неверојатно брз печатач за големи формати наменет за исклучителни нивоа на продуктивност за печатење CAD-документи и постери во боја.

 • 4ppm (A1)

  Брзина на печатење

 • 700/330 ml

  Резервоар со мастило

 • 100 A0

  Подредување отпечатени материјали

 • 5 боја

  Резервоар со мастило

 • Едноставно печатење во голем обем со голема брзина

  Дизајнирана за да овозможат побрзо печатење CAD и постери, нашата напредна технологија нуди брзо континуирано печатење, лесно ракување со медиуми и ефикасни работни процеси за печатење, збогатени со квалитетот на слика и живописните бои на Canon.

  Голема продуктивност

  Брзо печатење дури и при активирање од режим на мирување, без загуби во квалитетот

  Софистицирано решение за печатење

  Горен излезен фах со високи перформанси со максимум 100 страници CAD-документи со A0-формат или, пак, 100 страници со различни големини.

  Непрекинато печатење

  Минимизирајте го времето на неактивност со уникатната технологија на Canon за замена на медиумите во ролна и резервоарите за мастило без прекинување на работата, што може да се изврши за време на печатењето.

  Ефикасност на работните процеси

  Паметниот софтвер за обработка го минимизира погрешното печатење и нуди однапред регистриран директен пристап до печатењето.

  Неверојатен квалитет на слика

  Системот со водоотпорни мастила со пигмент од Canon овозможува печатење многу прецизни CAD-цртежи и постери со живописни бои.

  Canon Camera

  Make It – ново виртуелно доживување од Canon

  Онлајн фестивал на печатење со разновидни содржини на барање вклучувајќи инспиративни теми, презентација на технологии, интересни дискусии и професионално менторство.

  Преземете содржина

  Дознајте повеќе за imagePROGRAF TZ-30000 од Canon и како тој може да ја зголеми вашата деловна продуктивност.

  Спецификации

  • Брзо печатење

   Континуирано печатење CAD-цртежи и постери во боја до 4 стр./мин.

  • Горен излезен фах со високи перформанси

   Подредување отпечатени материјали до 100 страници A0 CAD, па дури и различни големини.

  • Паметно управување со медиуми

   Автоматско откривање на видот на медиумите и проценка на преостанатата должина.

  • Лесно пристапен дизајн

   Целосен пристап од предната страна за ставање медиуми, менување мастила и ракување со отпечатените материјали.

  • Замени без прекинување на работата

   Замена на медиумите во вид на ролна и резервоарите за мастило за време на печатењето.

  • Ефикасни работни процеси

   Софтверот Direct Print Plus ја подобрува брзината на обработка

  • Живописна графика

   Мастило со пигмент LUCIA TD овозможува печатење слики со голема прецизност.

  • Безбедност

   Подобрената безбедност ги исполнува предусловите на пазарот.

  Notification Imagee

  ВИ ТРЕБА ПОМОШ?

  Сакате да дознаете повеќе за овој производ?

  Брзо печатете слики со извонреден квалитет со печатачот за големи формати imagePROGRAF TZ-30000 од Canon.

  Слични производи и решенија

  Откријте ги сериите imagePROGRAF TZ и TX

  Висококвалитетно печатење со голема брзина со imagePROGRAF TZ-30000 од Canon