Печатачи за широки формати

imagePROGRAF TZ-30000

Спецификации

Спецификации

 • Брзо печатење

  Континуирано печатење CAD-цртежи и постери во боја до 4 стр./мин.

 • Горен излезен фах со високи перформанси

  Подредување отпечатени материјали до 100 страници A0 CAD, па дури и различни големини.

 • Паметно управување со медиуми

  Автоматско откривање на видот на медиумите и проценка на преостанатата должина.

 • Лесно пристапен дизајн

  Целосен пристап од предната страна за ставање медиуми, менување мастила и ракување со отпечатените материјали.

 • Замени без прекинување на работата

  Замена на медиумите во вид на ролна и резервоарите за мастило за време на печатењето.

 • Ефикасни работни процеси

  Софтверот Direct Print Plus ја подобрува брзината на обработка

 • Живописна графика

  Мастило со пигмент LUCIA TD овозможува печатење слики со голема прецизност.

 • Безбедност

  Подобрената безбедност ги исполнува предусловите на пазарот.

Детални спецификации

Технологија за печатачи

Меморија

Брзина на печатење

Работа со медиуми

Потребни услови за ракување и напојување

Димензии и тежина

Што е вклучено

Карактеристики

Потрошни материјали