imageRUNNER 1600 Series

Серија imageRUNNER 1600 од Canon

Повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во A4-формат со висока ефикасност, функции за извонредно брзо скенирање и напредни опции за мобилно поврзување

Побарајте информации

Сигурни и повеќенаменски печатачи што нудат многубројни функции што се прилагодени за да ги задоволат потребите на динамичките работни групи

Интелигентни програми за забрзување и поедноставување на работниот процес на печатење

Зголемена продуктивност

Подобрете ја ефикасноста на работните процеси со извонредно голема брзина на печатење, голем влезен капацитет за хартија и обемна поддршка за медиуми.

Интуитивна контрола

Екранот на допир во боја кој е едноставен за користење нуди практично прилагодување за секојдневните задачи преку лесно достапните икони.

Поврзување со мобилни уреди

Завршете ги сите задачи со помош на преносливи уреди, благодарение на многубројните напредни опции за мобилно поврзување.

imagerunner-1643if-cel-main-phone-slant

Високо ниво на безбедност

Контролирајте го пристапот и задржете ја доверливоста на вашите документи со големиот избор на опции за напредна безбедност и шифрирање.

Компактен дизајн

Оптимизиран за малите канцеларии со флексибилен дизајн што заштедува простор.

Контрола преку Cloud

Вратете ја вашата инвестиција со uniFLOW Online Express, нашето решение за управување со печатењето основано на Cloud.

imagerunner-1643if-cel-main-front

Главни спецификации

Опции за
персонализација

Овозможување на ракувањето со еден допир за вообичаените задачи

Мобилен
пристап

Различни опции за поврзување, вклучувајќи QR-кодови и NFC*

* imageRUNNER 1643iF

Печатење со
извонредна брзина

Извонредно големи брзини на печатење од 43 стр./мин. и брзина на скенирање до 70 слики/мин.

uniFLOW
Online Express

Решение за проверка на идентитет врз основа на Cloud за дополнителна безбедност

Погледнете ги сите спецификации

Key Specifications - imageRUNNER 1600 Series

Серија imageRUNNER 1600 од Canon

Унапредување на малите канцелариски повеќенаменски печатачи


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Дознајте за деловните придобивки што ги нуди серијата imageRUNNER 1600 од Canon

Преземете брошура

Benefits_Datasheet_imagerunner-1643-officeimage

Лист со технички податоци и конфигурации

Добијте ги сите технички податоци и спецификации за серијата imageRUNNER 1600 од Canon

Преземете го листот со технички податоци

Technical_&_Configuration_Datasheet_imagerunner-1643if-cel-main-slantzoom

Погледнете како серијата imageRUNNER 1600 од Canon може максимално да ја подобри продуктивноста во канцеларијата

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Награди

Решенија за хибриден канцелариски работен простор

Прилагодена и управувана услуга за печатење и документи што овозможува заеднички работни процеси помеѓу централната и домашните канцеларии, за да можат корисниците безбедно да пристапат до функциите за печатење, скенирање и Cloud независно од нивната локација. Дознајте како Canon може да ви помогне во исполнувањето на вашите специфични предуслови за работа со решенијата за хибридни канцеларии.

ПРЕЗЕМЕТЕ БРОШУРА

HYBRID OFFICE WORKING SOLUTIONS


uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

Canon i-SENSYS X 1643P