imageRUNNER 2425 Series

Серија imageRUNNER 2425 од Canon

Идеално решение за мали и средни динамички канцеларии со големи обеми на печатење и скенирање

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Издржливи и моќни повеќефункционални печатачи за црно-бело печатење во A3-формат

Напредна безбедност, контрола и продуктивност во економичен пакет

Едноставно приспособување

Напредното приспособување на функциите за приказ овозможува лесен пристап до омилените функции за приказ

Зголемена продуктивност

Дигитизирајте ги работните процеси во вашата канцеларија со брза и едноставна обработка на документите

Зголемена безбедност

Поставете повеќеслојна заштита за вашите податоци, уред и мрежа

imageRUNNER 2425 Series

Напредни опции за поврзување

Користете пренослив уред за сите процеси со документи благодарение на напредните опции за поврзување со мобилни уреди

Паметен екран на допир

Поедноставете ги работните процеси со интуитивен екран во вид на таблет-уред

Контрола преку Cloud

Подобрете ги деловните перформанси со решенија од Canon што нудат многубројни можности за Cloud

imageRUNNER 2425 Series

Серија imageRUNNER 2425 од Canon

Создаваме интегрирано решение за печатење прилагодено на вашето опкружување


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Откријте какви придобивки нуди серијата imageRUNNER 2425 од Canon.

Преземете брошура

Benefits Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Добијте ги сите технички податоци и спецификации за серијата imageRUNNER 2425 од Canon.

Преземете го листот со технички податоци

Алатка за конфигурирање на производ

Benefits Datasheet

Погледнете како серијата imageRUNNER 2425 од Canon може да ја зголеми вашата деловна продуктивност

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

uniFLOW Online Express

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data