Серија imageRUNNER 2600 од Canon

Цврсти, сигурни и неверојатно ефикасни повеќефункционални печатачи за црно-бело печатење во A3-формат што се одликуваат со напредна безбедност и можности за контрола на трошоците

Побарајте информации

Уреди што нудат најдобро решение за работа во модерните канцеларии

Оптимизирани за деловни опкружувања со големи потреби за печатење

Напредна персонализација

Опциите на екранот им овозможуваат на повеќе корисници да ги персонализираат контролите со еден допир за да ги забрзаат секојдневните задачи

Ефикасни работни процеси

Лесно завршување на задачите за печатење благодарение на големиот капацитет за хартија и извонредно брзата обработка на документи

Поврзување со мобилни уреди

Печатете, скенирајте, копирајте и испраќајте документи од секој компатибилен уред преку напредните можности за мобилно поврзување

Напредна безбедност

Заштитете го уредот, податоците и мрежата со нашата повеќеслојна безбедносна понуда.

Користење

Едноставно ракување и контролирање благодарение на интуитивниот интерфејс дизајниран за поедноставување на работните процеси.

Контрола преку Cloud

Вратете ја вашата инвестиција со uniFLOW Online Express, нашето решение за управување со печатењето основано на Cloud.

Главни спецификации

Голема брзина на обработка

Ефикасно и брзо двострано печатење и скенирање во боја

Флексибилна проверка на идентитет

Опции за централизирано управување со корисници и контрола на трошоците

Интуитивен екран

Голем екран на допир со полн опсег на бои од 7 инчи/17,8cm што е едноставен за користење

Висококвалитетни слики

Резолуција на печатење до 1.200 x 1.200 dpi

Погледнете ги сите спецификации

Серија imageRUNNER 2600 од Canon

Создаваме интегрирано решение за печатење прилагодено на вашето опкружување


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат поставките за напредна безбедност кај серијата imageRUNNER 2600 од Canon.

Преземете брошура

 Technical & Configuration Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Добијте ги сите технички податоци и спецификации за серијата imageRUNNER 2600 од Canon.

Преземете го листот со технички податоци

Погледнете како серијата imageRUNNER 2600 од Canon може да ја подобри деловната продуктивност

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data