iR-ADV_4551

Серија imageRUNNER ADVANCE 4500 II од Canon

Палета на повеќефункционални црно-бели печатачи за A3 формат наменети за динамични канцеларии, со разновидни сеопфатни функции за документи и Cloud Management

Побарајте информации

Перформанси на кои може да им верувате

Палета на компактни црно-бели печатачи за A3 формат што нудат сеопфатни функции за управување со документи, избор на опции за завршна обработка и Cloud Management. Тоа ги прави идеални за работни околини со големи потреби.

imageRUNNER ADVANCE 4525i II* од Canon

Сигурен повеќефункционален црно-бел A3 печатач со голем екран на допир во боја, брзо скенирање и флексибилно поврзување - сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE. Неговиот робустен дизајн го прави совршен за динамични канцеларии.

Спецификации

icon

25 стр./мин.

Брзо црно-бело печатење

icon

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

icon

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

icon

6.330 листови

Максимален капацитет за медиуми

icon

Доверлива безбедност

Заштитете ги документите

icon

Поврзување

Работа со мобилни уреди

Cloud -  Device and Cloud Management

Cloud

Управување со уреди и Cloud

icon

Завршни обработки

Захефтување, правење дупки и друго

Погледни целосни спецификации

iR-ADV_4525i

imageRUNNER ADVANCE 4535i II* од Canon

Сигурен повеќефункционален црно-бел A3 печатач со голем екран на допир во боја, брзо скенирање и флексибилно поврзување - сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE. Неговиот робустен дизајн го прави совршен за динамични канцеларии.

Спецификации

icon

35 стр./мин.

Црно-бело печатење

icon

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

icon

Печатење, копирање, скенирање

Функции за зачувување, испраќање и изборен факс

icon

6.330 листови

Максимален капацитет за медиуми

icon

Доверлива безбедност

Заштитете ги документите

icon

Поврзување

Работа со мобилни уреди

Cloud -  Device and Cloud Management

Cloud

Управување со уреди и Cloud

icon

Завршни обработки

Захефтување, правење дупки и друго

Погледни целосни спецификации

iR-ADV_4535i

imageRUNNER ADVANCE 4545i II* од Canon

Сигурен повеќефункционален црно-бел A3 печатач со голем екран на допир во боја, брзо скенирање и флексибилно поврзување - сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE. Неговиот робустен дизајн го прави совршен за динамични канцеларии.

Спецификации

icon

45 стр./мин.

Брзо црно-бело печатење

icon

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

icon

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

icon

6.330 листови

Максимален капацитет за медиуми

icon

Доверлива безбедност

Заштитете ги документите

icon

Поврзување

Работа со мобилни уреди

Cloud -  Device and Cloud Management

Cloud

Управување со уреди и Cloud

icon

Завршни обработки

Захефтување, правење дупки и друго

Погледни целосни спецификации

iR-ADV_4545i

imageRUNNER ADVANCE 4551i II* од Canon

Сигурен повеќефункционален црно-бел A3 печатач со голем екран на допир во боја, брзо скенирање и флексибилно поврзување - сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE. Неговиот робустен дизајн го прави совршен за динамични канцеларии.

Спецификации

icon

51 стр./мин.

Многу брзо црно-бело печатење

icon

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

icon

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

icon

6.330 листови

Максимален капацитет за медиуми

icon

Доверлива безбедност

Заштитете ги документите

icon

Поврзување

Работа со мобилни уреди

Cloud -  Device and Cloud Management

Cloud

Управување со уреди и Cloud

icon

Завршни обработки

Захефтување, правење дупки и друго

Погледни целосни спецификации

iR-ADV_4551i

*II означува дека овој модел е надграден со нов системски софтвер и содржи дополнителни безбедносни функции.