Серија imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 III

Целосна палета на повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во A4-формат со голема брзина, опремени со напредни функции за безбедност.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Заштитете ги вашите деловни податоци со напредни функции за безбедност

Функциите за повеќеслојна безбедност ја гарантираат безбедноста на документите и уредот, а притоа овозможуваат максимална безбедност.

Голема продуктивност

Зголемете ја продуктивноста во канцеларијата со брзо печатење и скенирање.

Едноставно одржување

Сè-во-едно системот на картриџи овозможува лесна замена на тонерот, поради што се намалуваат трошоците и времето на неактивност.

Софтвер за Cloud

Вградениот софтвер uniFLOW Online Express нуди евиденција за контрола на печатењето и трошоците.

Интуитивно и практично користење

Напредниот и приспособен кориснички интерфејс ги подобрува работните процеси со приспособливи поставки и распореди за приказ.

Оптимизирана големина

Компактниот дизајн е совршен за сите канцеларии бидејќи зафаќа минимален простор со максимална функционалност.

Главни спецификации

Брзи и ефикасни

Црно-бело печатење со брзина до 71 стр./мин. и скенирање со брзина до 110 стр./мин.

Напредна безбедност

Заштитете ги чувствителните податоци со најновата технологија за безбедност

Минимално време на неактивност

Лесно отстранување и менување на системот со сè-во-едно картриџи

Интеграција

Вградена платформа основана врз Cloud, uniFLOW Online Express

Погледнете ги сите спецификации

Серија imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 III

Повеќефункционални уреди за брзо и интуитивно црно-бело печатење во A4-формат


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат поставките за напредна безбедност и продуктивност кај серијата imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 III.

Преземете брошура

Лист со технички податоци и конфигурации

Погледнете ги сите технички податоци и спецификации за сите модели од серијата imageRUNNER ADVANCE 525/615/715 III.

Погледни целосни спецификации

Зголемете ја продуктивноста во канцеларијата со брзо и сигурно црно-бело печатење.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја целосната палета

A new standard of office security

Трета генерација | 3-та генерација

Платформа што е во чекор со вашите различни деловни потреби. Разгледајте го новото издание на третата генерација на уреди imageRUNNER ADVANCE со подобрена безбедност и опции за поврзување со Cloud.

Дозволете ни да ви помогнеме да го пронајдете соодветниот печатач за вашето деловно работење

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data