imageRUNNER ADVANCE C6500 II series

Серија imageRUNNER ADVANCE 6500 II од Canon

Брзо и сигурно црно-бело печатење на A3 формати со врвна опција за самостојна завршна обработка и управување засновано врз Cloud за ефикасно деловно печатење на големи количини.

Побарајте информации

Брзо печатење

Брзо и сигурно деловно црно-бело печатење на големи количини. Лесен за употреба со екран на допир како на паметните телефони и моќни опции за самостојна завршна обработка со импресивни резултати. Безбедносни функции за заштита на податоците на компанијата и опции за следење за лесно управување со уредите.

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data

imageRUNNER ADVANCE 6555iPRT II* од Canon

Брзо и сигурно црно-бело печатење на A4 формати со брзина од 55 стр./мин. со висококвалитетни опции за самостојна завршна обработка, лесно управување со еден и со група уреди и гарантирана сигурност.

Спецификации

7 ink channels

55 стр./мин.

Црно-бело печатење на A4 формати

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

Print, copy, scan

Ефикасно

Печатење и зачувување

7,700 sheets

7.700 листови

Максимален капацитет за медиуми

High quality

Висок квалитет

Самостојно издавање и завршна обработка

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и со Cloud

Energy efficient

Енергетска ефикасност

Врвна класа на енергетска ефикасност

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE 6555iPRT II

imageRUNNER ADVANCE 6555i II* од Canon

Брзо и сигурно црно-бело печатење на A4 формати со брзина од 55 стр./мин., паметно снимање и ракување со документи, висококвалитетни опции за самостојна завршна обработка и гарантирана сигурност

Спецификации

40 ppm

55 стр./мин.

Брзо црно-бело печатење на A4 формати

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

Print, copy, scan

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

7,700 sheets

7.700 листови

Максимален капацитет за медиуми

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и со Cloud

High quality

Висок квалитет

Самостојно издавање и завршна обработка

Smart documents

Паметни документи

Снимање и ракување со дигитални документи

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE 6555i II

imageRUNNER ADVANCE 6565i II* од Canon

Брзо и сигурно црно-бело печатење на A4 формати со брзина од 65 стр./мин., паметно снимање и ракување со документи, висококвалитетни опции за самостојна завршна обработка и гарантирана сигурност.

Спецификации

Trusted security

65 стр./мин.

Брзо црно-бело печатење на A4 формати

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

Print, copy, scan

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

7,700 sheets

7.700 листови

Максимален капацитет за медиуми

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и со Cloud

High quality

Висок квалитет

Самостојно издавање и завршна обработка

Smart documents

Паметни документи

Снимање и ракување со дигитални документи

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE 6565i II

imageRUNNER ADVANCE 6575i II* од Canon

Брзо и сигурно црно-бело печатење на A4 формати со брзина од 75 стр./мин., паметно снимање и ракување со документи, висококвалитетни опции за самостојна завршна обработка и гарантирана сигурност.

Спецификации

60 ppm

75 стр./мин.

Брзо црно-бело печатење на A4 формати

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

Print, copy, scan

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

7,700 sheets

7.700 листови

Максимален капацитет за медиуми

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и со Cloud

High quality

Висок квалитет

Самостојно издавање и завршна обработка

Smart documents

Паметни документи

Снимање и ракување со дигитални документи

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE 6575i II

Group of people around boardroom table

Алатка за конфигурирање канцелариски печатач

Ви треба помош да изберете печатач?

Употребете ја нашата едноставна алатка за избирање за да најдете канцелариски печатач што ќе ги задоволи вашите потреби

*II означува дека овој модел е надграден со нов системски софтвер и содржи дополнителни безбедносни функции.