imageRUNNER ADVANCE C6500 III series

Canon imageRUNNER ADVANCE 6500 III Series

Повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во А3-формат што нудат напредни опции за внатрешна завршна обработка и интегрирана безбедност.

Побарајте информации

Зголемете ја заштитата од штетен начин на работа во вашата канцеларија

Повеќеслојна безбедност за заштита на сите ваши податоци.

Максимално искористување на ресурсите

Задржете ја ефикасноста во работните процеси со поголеми брзини на печатење и скенирање кои ја зголемуваат продуктивноста на вработените.

Интегрирани функции

Уредите имаат вградени безбедносни протоколи и практични функции за безбедно работење.

Управување со печатењето

Контролирајте ги трошоците за печатење и зголемете ја продуктивноста на вработените со uniFLOW Online преку Cloud.

imageRUNNER ADVANCE 6500 III Series

Практично користење

Приспособете го интуитивно дизајнираниот и голем екран на допир за да ги поедноставите задачите за печатење и скенирање.

Исклучителен квалитет на сликата

Добивајте богати тонови дури и при еднобојно печатење со технологии за обработка на слика и резолуција што се најдобри во својата класа.

imageRUNNER ADVANCE 6500 III Series

Главни спецификации

Загарантираната безбедност

Технологија што ги заштитува вашите деловни податоци

Побрзо печатење

Печатете со брзина до 75 стр./мин., со брзо активирање на уредот

Висок квалитет на слика

Со резолуција од 1.200 dpi

Поврзување со Cloud

uniFLOW Online Express, управување со печатењето преку интернет

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE 6500 III Series

Серија imageRUNNER ADVANCE 6500 III

Брз, сигурен и паметен уред со опции за висококвалитетна завршна обработка и гарантирана сигурност.


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат поставките за напредна безбедност кај серијата imageRUNNER ADVANCE 6500 III.

Преземете брошура

Benefits Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Погледнете ги сите технички податоци и спецификации за сите модели од серијата imageRUNNER ADVANCE 6500 III.

Преземете го листот со технички податоци

Technical & Configuration Datasheet

Добијте висококвалитетно и извонредно безбедно печатење во А3-формат за вашата компанија

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја целосната палета

Трета генерација | 3-та генерација

Платформа што е во чекор со вашите различни деловни потреби. Разгледајте го новото издание на третата генерација на уреди imageRUNNER ADVANCE со подобрена безбедност и опции за поврзување со Cloud.

Дозволете ни да ви помогнеме да го пронајдете соодветниот печатач за вашето деловно работење

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data