imageRUNNER ADVANCE 8500 III series

Canon imageRUNNER ADVANCE 8500 III Series

Повеќефункционални уреди за црно-бело печатење со извонредно голема брзина до 105 стр./мин., флексибилно управување со медиуми, внатрешна завршна обработка и максимална безбедност за документи.

Побарајте информации

Брза и флексибилна технологија што одговара на развојот на вашата компанија

Зголемете ја продуктивноста во различни работни простории, особено во опкружувањата за печатење во помал обем.

Зголемете ја ефикасноста

Продуктивни брзини до 105 стр./мин., напредно прилагодување и синхронизирани приспособени поставки.

Оптимален квалитет на слика

Брзо и рамномерно нанесување на тонер, како и напредни технологии за еднобојно печатење за остри и богати слики.

Разновидни опции за завршна обработка

Во опциите спаѓаат единици за захефтување, отсекување, правење дупки и избор на медиуми за обемна контрола.

imageRUNNER ADVANCE 8500 III Series

Интегрирана безбедност

Минимизирајте ги слабостите од напади со вградените безбедносни функции како што е интеграцијата на SIEM.

Ефикасни работни процеси

Задоволете ги уникатните работни потреби во вашето канцелариско опкружување со напредното прилагодување за корисници.

imageRUNNER ADVANCE 8500 III Series

Главни спецификации

Големи брзини на печатење

Печатете до 105 стр./мин.

Висока резолуција

Резолуција од 1200 dpi и автоматска калибрација

Голем капацитет за хартија

7.700 листови и флексибилност за формати на медиуми

Контроли за безбедност

Спречете, следете и оневозможете протекување на информациите

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE 8500 III Series

Серија imageRUNNER Advance 8500 III

Екстремно ефикасен уред со интуитивни контроли и напредна безбедност.


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат поставките за напредна безбедност кај серијата imageRUNNER ADVANCE 8500 III.

Преземете брошура

Benefits Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат поставките за напредна безбедност кај серијата imageRUNNER ADVANCE 8500 III.

Преземете го листот со технички податоци

Benefits Datasheet

Добијте печатач што нуди голема брзина, потполна контрола и напредна безбедност

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Награди

Разгледајте ја целосната палета

A new standard of office security

Трета генерација | 3-та генерација

Платформа што е во чекор со вашите различни деловни потреби. Разгледајте го новото издание на третата генерација на уреди imageRUNNER ADVANCE со подобрена безбедност и опции за поврзување со Cloud.

Пронајдете го повеќефункционалниот уред што е најсоодветен за вашето деловно работење

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ