iR-ADV_C355i

Серија Canon imageRUNNER ADVANCE C255/C355

Повеќефункционални уреди за A4 во боја, идеални за динамични канцеларии со агилни работници на кои им се потребни поврзување, брзина, сигурност и квалитет на печатење.

Побарајте информации

Моќ од компактен извор

Брзината, карактеристиките и флексибилното поврзување доаѓаат како стандардна опрема кај оваа палета на повеќефункционални уреди за A4 во боја, што ги прават идеални за модерните работни околини на кои им е потребно сеопфатно управување со документи и способности за завршна обработка.

Canon imageRUNNER ADVANCE C255i

Разновиден повеќефункционален A4 печатач во боја со голем екран на допир во боја, брзо скенирање и флексибилно поврзување - сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE. Идеален за динамични канцеларии кои бараат компактно решение.

Спецификации

Speed

25 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

Touch-screen

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

Function

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

Documents

2.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Security

Доверлива безбедност

Заштитете ги документите

Connectivity

Поврзување

Работа со мобилни уреди

Monitoring

Следење

Лесно управување со уредот и тимот

Finishing

Печатење

Завршна обработка со захефтување

Погледнете ги сите спецификации

iR-ADV C255i

Canon imageRUNNER ADVANCE C355i

Брз повеќефункционален уред во боја за A4 со големи карактеристики – идеален за динамични канцеларии. Искористете ги големиот екран на допир во боја, брзото скенирање и флексибилното поврзување - сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE.

Спецификации

Speed

35 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

Touch-screen

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

Function

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

Documents

2.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Security

Доверлива безбедност

Заштитете ги документите

Connectivity

Поврзување

Работа со мобилни уреди

Monitoring

Следење

Лесно управување со уредот и тимот

Finishing

Печатење

Завршна обработка со захефтување

Погледнете ги сите спецификации

iR-ADV C355i

Canon imageRUNNER ADVANCE C355iFC

Брз повеќефункционален A4 уред во боја што ќе го ценат динамичните работни места, со голем екран на допир во боја, брзо скенирање и флексибилно поврзување, а сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE.

Спецификации

Speed

35 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

Touch-screen

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

Function

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и факс

Documents

2.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Security

Доверлива безбедност

Заштитете ги документите

Connectivity

Поврзување

Работа со мобилни уреди

Monitoring

Следење

Лесно управување со уредот и тимот

Finishing

Печатење

Завршна обработка со захефтување

Погледнете ги сите спецификации

iR-ADV_C355iFC

Canon imageRUNNER ADVANCE C355P

Брз A4 печатач во боја што ќе го ценат динамичните работни места, со голем екран на допир во боја и флексибилно поврзување, а сето тоа на доследната платформа imageRUNNER ADVANCE.

Спецификации

Speed

35 стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

Touch-screen

Екран на допир од 10,1”

10,1” (25,7 cm) WVGA панел во боја

icon

Ефикасен

Печатење и зачувување

Documents

2.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Security

Доверлива безбедност

Заштитете ги документите

Connectivity

Поврзување

Работа со мобилни уреди

Monitoring

Следење

Лесно управување со уредот и тимот

Finishing

Печатење

Завршна обработка со захефтување

Погледнете ги сите спецификации

iR-ADV_C355P