imageRUNNER ADVANCE C3500 III Series

imageRUNNER ADVANCE C3500 III Series

Подгответе го вашиот бизнис за иднината со компактни и сигурни повеќефункционални уреди за A3-формати што се дизајнирани за подобрување на продуктивноста, безбедноста и поврзувањето.

Погледни целосни спецификации

Искористете ја далечинската работна сила со врвна заштита на податоците

Печатете од секое место, со функции за безбедна далечинска контрола.

Гарантирана сигурност

Контролирајте го пристапот до чувствителните информации и хардверски податоци со функцијата за шифрирање документи и тврди дискови.

Интуитивно и практично користење

Користете прилагодени поставки и контроли на екранот на допир со големина од 10,1 инчи.

Интеграција во канцеларии

Заборавете на ограничувањата за простор и трошоци со компактен уред што лесно може да се инсталира во сите мали канцеларии.

imageRUNNER ADVANCE 3500 III Series

Безбедно печатење

Овозможете пристап за печатење надвор од вашата мрежа без намалување на безбедноста на податоците.

Поддршка за Cloud

Добивајте ажурирања веднаш штом станат достапни за да бидете понапредни од конкуренцијата.

imageRUNNER ADVANCE 3500 III Series

Главни спецификации

Приспособлива безбедност

Конфигурирајте ги вашите уреди според вашата политика за безбедност во деловното работење

Поголеми брзини на печатење и скенирање

До 30 стр./мин. (во боја и во црно-бело)

Печатење во движење

Поврзете се со апликацијата Canon PRINT Business преку NFC

uniFLOW Online Express

Сè-во-едно услуга од Canon за управување со печатењето преку интернет

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE 3500 III Series

Серија imageRUNNER ADVANCE C3500 III

Сигурни деловни печатачи за A3-формат со можност за поврзување со мобилни уреди.


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат поставките за напредна безбедност кај серијата imageRUNNER ADVANCE C3500 III.

Преземете брошура

Benefits Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Добијте ги сите технички податоци и спецификации за сите модели од серијата imageRUNNER ADVANCE C3500 III.

Преземете го листот со технички податоци

Technical & Configuration Datasheet

Дознајте како печатачите од серијата imageRUNNER ADVANCE C3500 можат да го подобрат далечинското работење

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја целосната палета

A new standard of office security

Трета генерација | 3-та генерација

Платформа што е во чекор со вашите различни деловни потреби. Разгледајте го новото издание на третата генерација на уреди imageRUNNER ADVANCE со подобрена безбедност и опции за поврзување со Cloud.

Дознајте како можете да го забрзате деловното работење со соодветен повеќефункционален уред

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data