imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III Series

Серија imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III

Компактни и моќни уреди за печатење во боја во A4-формат, дизајнирани за заштита и олеснување на работните процеси во динамички канцеларии.

Побарајте информации

Добијте целосен увид за деловното печатење

Зголемете ја канцелариската безбедност и продуктивноста.

Безбедност на документите

Спречете откривање на доверливи информации преку прилагодување на функциите на уредот врз основа на вработените.

Подобро доживување

Работете интуитивно преку екранот на допир од 10,1 инчи што може да го прилагодите со претпочитани функции.

Заштеда на простор

Овие компактни уреди за печатење се совршени за мали канцеларии и можете лесно да ги ставите покрај работна маса.

imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III Series

Печатете од мобилни уреди

Компатибилноста со мобилни уреди и поврзувањето преку Wi-Fi ви овозможуваат да печатите безбедно во движење.

Заштита преку Cloud

uniFLOW Online Express ги заштитува вашите документи преку индивидуална проверка на идентитетот на корисниците и контрола.

imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III Series

Главни спецификации

Напредна безбедност

Заштитете ги деловните информации со вграденото шифрирање

Зголемена продуктивност

C256 печати со брзина од 25 стр./мин., C356 печати со брзина од 35 стр./мин.

uniFLOW Online Express

Ефикасно управување со трошоците и времето на чекање преку Cloud

Моќна технологија

Подобрете го квалитетот на сликата со сензорот со три линии

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III Series

Серија imageRUNNER ADVANCE C256/C356 III

Издржливи канцелариски уреди за A4-формати со интелигентни функции.


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат поставките за напредна безбедност кај серијата imageRUNNER ADVANCE C256/356.

Преземете брошура

Benefits Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Добијте ги сите технички податоци и спецификации за сите модели од серијата imageRUNNER ADVANCE C256/356.

Преземете го листот со технички податоци

Technical & Configuration Datasheet

Извонредно корисничко доживување со печатачите од серијата imageRUNNER ADVANCE C256/356

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја целосната палета

A new standard of office security

Трета генерација | 3-та генерација

Платформа што е во чекор со вашите различни деловни потреби. Разгледајте го новото издание на третата генерација на уреди imageRUNNER ADVANCE со подобрена безбедност и опции за поврзување со Cloud.

Дознајте како можете да го подобрите вашето деловно работење со печатач во боја за A4-формати

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data