Серија imageRUNNER ADVANCE C475 III

Зголемете ја продуктивноста на ново ниво со уреди за безбедно печатење и скенирање A4-формати во боја што се оптимизирани за едноставно одржување.

Побарајте информации

Најсовремени безбедносни мерки за заштита на мрежата во вашата канцеларија

Зголемете ја продуктивноста и минимизирајте ги ризиците со напредните функции за безбедност
вклучувајќи и интеграција со SIEM

Високи перформанси

Зголемете ја продуктивноста на деловното работење со брзо печатење и дигитизација на податоци, дури и при работа со големи количини.

Помало време на неактивност

Менувањето на тонерот на уредот е брзо, лесно и без напор благодарение на системот со сè-во-едно картриџи.

Едноставно ракување

Напредниот и приспособен кориснички интерфејс ги олеснува работните процеси преку приспособување одредени поставки и поедноставување на функциите.

Поврзување со Cloud

uniFLOW Online Express - поедноставете ги постапките и подобрете ја ефикасноста на работните процеси преку Cloud.

Поврзување со мобилни уреди

Печатете и скенирајте од вашиот мобилен уред, без разлика каде се наоѓате, преку Wi-Fi, NFC или BLE.

Главни спецификации

Резултати со голема брзина

Брзото печатење и скенирање ја зголемува ефикасноста на работните процеси

Проверување идентитет на корисници

Намалете ги ризиците за неовластен пристап до податоците со напредните функции за безбедност

Сè-во-едно картриџ

Менувањето на тонерот е брзо и лесно - не е потребен сервисер

Интеграција со Cloud

uniFLOW Online Express се испорачува со производот

Погледнете ги сите спецификации

Серија imageRUNNER ADVANCE C475 III

Безбедно печатење и скенирање во боја со голема брзина во A4-формат


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат поставките за напредна безбедност и продуктивност кај серијата imageRUNNER ADVANCE C475 III.

Преземете брошура

Лист со технички податоци и конфигурации

Погледнете ги сите технички податоци и спецификации за сите модели од серијата imageRUNNER ADVANCE C475 III.

Погледни целосни спецификации

Подобрете ја ефикасноста на деловното работење и заштитете ги документите со безбедното печатење

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја целосната палета

A new standard of office security

Трета генерација | 3-та генерација

Платформа што е во чекор со вашите различни деловни потреби. Разгледајте го новото издание на третата генерација на уреди imageRUNNER ADVANCE со подобрена безбедност и опции за поврзување со Cloud.

Дали ви треба брз печатач во боја за A4-формати за вашето деловно работење?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data