imageRUNNER ADVANCE C5500 III Series

Серија imageRUNNER ADVANCE C5500 III

Подобрете го вашето динамичко канцелариско опкружување со брзи и ефикасни повеќефункционални уреди за печатење во боја што овозможуваат управување и заштита на вашите документи.

Побарајте информации

Добијте врвна и сигурна заштита за вашата компанија

Печатачи со врвни перформанси што нудат напредна безбедност за најпродуктивните канцеларии.

Интегрирана безбедност

Минимизирајте ги слабостите со вградената функциите за шифрирање на HDD и активирање со зголемена безбедност.

Елиминирање на ризиците

Овозможете доверливост и пристапност до вашите информации сè додека се кај вас.

Работете побрзо

Заштедете време со поголемите брзини за печатење и скенирање, како и истовременото обработување слики и скенирање.

imageRUNNER ADVANCE 6500 Series

Поврзување со Cloud

Контролирајте го управувањето со печатењето и трошоците на едноставен начин со нашето безбедно решение uniFLOW Online основано врз Cloud.

Едноставна интеграција

Интегрирајте го во вашата постојна инфраструктура, со апликации од 3-ти страни како Papercut и eCopy.

imageRUNNER ADVANCE C5500 III Series

Главни спецификации

Безбедност од 360o

Заштитете ги чувствителните податоци со технологија што е најдобра во својата класа

Брзи и ефикасни

Печатете и скенирајте со брзина до 60 стр./мин. - во боја и црно-бело

Зголемете ја продуктивноста

Искористете ја моќта на Cloud со uniFLOW Online Express

Прилагодливост

Интуитивно дизајниран екран на допир од 10 инчи за подобро корисничко доживување

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

Серија imageRUNNER ADVANCE C5500 III

Сè-во-едно печатачи за A3-формати што нудат брзо и квалитетно печатење во боја.


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат поставките за напредна безбедност кај серијата imageRUNNER ADVANCE C5500 III.

Преземете брошура

Benefits Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Добијте ги сите технички податоци и спецификации за сите модели од серијата imageRUNNER ADVANCE C5500 III.

Преземете го листот со технички податоци

Technical & Configuration Datasheet

Погледнете како печатачите од серијата imageRUNNER ADVANCE C5500 можат да ги заштитат вашите податоци

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Награди

Разгледајте ја целосната палета

A new standard of office security

Трета генерација | 3-та генерација

Платформа што е во чекор со вашите различни деловни потреби. Разгледајте го новото издание на третата генерација на уреди imageRUNNER ADVANCE со подобрена безбедност и опции за поврзување со Cloud.

Дали барате безбеден печатач со високи перформанси за А3-формати за вашата компанија?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data