imageRUNNER Advance C7500 II Series

Серија imageRUNNER Advance C7500 II од Canon

Професионално и обемно печатење во боја на A3 формат за деловни намени со извонредни опции за самостојна завршна обработка.

Побарајте информации

Забрзајте го вашето деловно работење

Добијте брзо, обемно и деловно печатење во боја на A3 формат. Овие печатачи нудат максимална ефикасност со брзина на печатење до 80 стр./мин. и неверојатно квалитетни опции за самостојна завршна обработка - идеална инвестиција за создавање внатрешни документи и документи за клиентите.

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data

imageRUNNER ADVANCE C7565i II* од Canon

Печатење големи количини со брзина од 60/65 (црно-бело/во боја) стр./мин. Оставете впечаток со неверојатен квалитет на печатење и професионална завршна обработка. Управувањето со еден и со група уреди го следи печатењето за да ви овозможи максимална ефикасност во канцеларијата.

Спецификации

60/65 (CL/BW) ppm

60/65 (црно-бело/во боја) стр./мин.

Печатење во боја на A4 формат со голема брзина

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

Print, copy, scan

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

6,350 sheets

9.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и со Cloud

Energy efficient

Енергетска ефикасност

Врвна класа на енергетска ефикасност

High quality

Неверојатен квалитет

Самостојно издавање и професионална завршна обработка

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE C7565i II

imageRUNNER ADVANCE C7570i II* од Canon

Печатење големи количини со брзина од 65/70 (црно-бело/во боја) стр./мин. Оставете впечаток со неверојатен квалитет на печатење и професионална завршна обработка. Управувањето со еден и со група уреди го следи печатењето за да ви овозможи максимална ефикасност во канцеларијата.

Спецификации

65/70 (CL/BW) ppm

65/70 (црно-бело/во боја) стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

Print, copy, scan

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

6,350 sheets

9.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и со Cloud

Energy efficient

Енергетска ефикасност

Врвна класа на енергетска ефикасност

High quality

Неверојатен квалитет

Самостојно издавање и професионална завршна обработка

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE C7570i II

imageRUNNER ADVANCE C7580i II* од Canon

Печатење големи количини со брзина од 70/80 (црно-бело/во боја) стр./мин., Оставете впечаток со неверојатен квалитет на печатење и професионална завршна обработка. Управувањето со еден и со група уреди го следи печатењето за да ви овозможи максимална ефикасност во канцеларијата.

Спецификации

70/80 (CL/BW) ppm

70/80 (црно-бело/во боја) стр./мин.

Брзо печатење во боја на A4

10.1” touchscreen

Екран на допир од 10,1”

WVGA панел во боја од 10,1” (25,6 cm) како на паметен телефон

Print, copy, scan

Печатење, копирање, скенирање

Зачувување, испраќање и изборен факс

6,350 sheets

9.300 листови

Максимален капацитет за медиуми

Trusted security

Гарантирана сигурност

Напредни опции за безбедност

Cloud -  Easy device &  cloud management

Cloud

Лесно управување со уредот и со Cloud

Energy efficient

Енергетска ефикасност

Врвна класа на енергетска ефикасност

High quality

Неверојатен квалитет

Самостојно издавање и професионална завршна обработка

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE C7580i II

Group of people around boardroom table

Алатка за конфигурирање канцелариски печатач

Ви треба помош да изберете печатач?

Употребете ја нашата едноставна алатка за избирање за да најдете канцелариски печатач што ќе ги задоволи вашите потреби

Награди

*II означува дека овој модел е надграден со нов системски софтвер и содржи дополнителни безбедносни функции.