imageRUNNER ADVANCE C7500 III Series

imageRUNNER ADVANCE C7500 III Series

Голема брзина, голем обем, високи перформанси - печатење во боја во A3-формат со напредна продуктивност и безбедност.

Побарајте информации

Зголемете ја продуктивноста без намалување на квалитетот

Повеќефункционални уреди што ја подобруваат ефикасноста на работните процеси.

Врвна заштита

Заштитете ги деловните податоци, дури и во продуктивни опкружувања, со помош на вградената функција за шифрирање на HDD.

Зголемете ја продуктивноста

Задржете ја ефикасноста во работните процеси со поедноставни процеси за обработка на слика и директно печатење од мобилни уреди.

Интуитивен дизајн

Уредите беспрекорно се интегрираат во канцелариите и имаат вградени функции за безбедност што ги минимизираат надворешните ризици.

imageRUNNER ADVANCE 6500 Series

Поддршка за контрола на група уреди

Централна контрола на секојдневното управување со сите ваши уреди за печатење за намалување на трошоците за ИТ.

Слики со врвен квалитет

Добијте одличен квалитет на слика, без разлика дали печатите или скенирате, со нашите нови технологии за бои.

imageRUNNER ADVANCE 6500 Series

Главни спецификации

Проверка на системот

Безбедносните функции за вклучување ги заштитуваат деловните информации

Интеграција

Напредниот Home UI го подобрува корисничкото доживување

Висок квалитет на слика

Од технологии за бои V2 и резолуција од 2400 dpi.

Контрола со администратор

Собирајте податоци и поставувајте контроли на контролната табла MDS Cloud

Погледнете ги сите спецификации

imageRUNNER ADVANCE 4500 III Series

Серија imageRUNNER ADVANCE C7500 III

Деловни уреди за A3-формати наменети за модерни канцелариски опкружувања


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивки

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат поставките за напредна безбедност и продуктивност кај серијата imageRUNNER ADVANCE C7500 III.

Преземете брошура

Benefits Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Добијте ги сите технички податоци и спецификации за сите модели од серијата imageRUNNER ADVANCE C7500 III.

Преземете го листот со технички податоци

Benefits Datasheet

Погледнете како печатачите од серијата imageRUNNER ADVANCE C7500 можат да го поедностават вашиот работен процес.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Награди

Разгледајте ја целосната палета

Трета генерација | 3-та генерација

Платформа што е во чекор со вашите различни деловни потреби. Разгледајте го новото издание на третата генерација на уреди imageRUNNER ADVANCE со подобрена безбедност и опции за поврзување со Cloud.

Не сте сигурни кој печатач е соодветен за вашите деловни потреби?

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

colleagues discussing data