imageRUNNER ADVANCE DX 4700 Series

Серија imageRUNNER ADVANCE DX 4700

Подобрете ја деловната понуда со паметни повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во A3-формат што нудат многубројни функции за печатење за сите работни опкружувања.

Побарајте информации

Подгответе го деловното работење за иднината во овој свет на дигитална трансформација

Со иновативна технологија за скенирање и паметен софтвер.

Соработка со Cloud

Добијте пристап до документите каде и да сте, во формати што се лесни за ракување и со напредни опции за поврзување со Cloud.

Поедноставете го управувањето со печатењето

Управувајте со поставките за печатење и анализирајте го користењето на уредите централно со помош на uniFLOW Online Express, што се испорачува како стандардна опција.

Најсовремено скенирање

Нов механизам за снабдување со хартија и стакло отпорно на дамки, достапни единствено во Canon, што овозможуваат скенирање со голема брзина и прецизност.

Story1

Автоматизација на работниот процес

Ефикасно дигитализирање на документите со интуитивни и автоматизирани работни процеси за скенирање, складирање и пребарување.

Гарантирана безбедност

Вашите документи, уреди и мрежа ќе бидат заштитени со безбедност од типот 360°, за максимална безгрижност.

Одржлива канцеларија

Мала потрошувачка на енергија, тивко функционирање и намалени штетни емисии за подобрување на еколошкиот статус на вашата канцеларија.

Story2

Спецификации за производот

До 51 стр./мин. (A4)

Брзина на печатење

270 слики/мин. (A4)

Брзина на скенирање

uniFLOW Online Express

Инсталиран како стандардна опција

10,1 инчи

Дигитален екран на допир во боја

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Серија imageRUNNER ADVANCE DX 4700

Паметни повеќефункционални уреди за црно-бело печатење во A3-формат со многубројни функции за печатење


Преземете содржина

Лист со податоци за придобивките

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат паметните и интегрирани технологии и софтвер кај серијата imageRUNNER ADVANCE DX 4700.

Преземете брошура

Benefit Datasheet

Лист со технички податоци и конфигурации

Погледнете ги техничките спецификации за секој модел од серијата imageRUNNER ADVANCE DX 4700.

Преземете го листот со технички податоци

АЛАТКА ЗА КОНФИГУРИРАЊЕ НА ПРОИЗВОД

Technical & Configuration Datasheet

Забрзајте ја дигиталната трансформација на вашето деловно работење со повеќефункционалните печатачи imageRUNNER ADVANCE DX 4700.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја целосната палета

Enabling_digital_transformation

Започнете дигитална трансформација

Иднината на деловното работење е дигитална. imageRUNNER ADVANCE DX од Canon е нова генерација на паметни уреди што се дизајнирани за поддршка и забрзување на сите чекори од вашата дигитална трансформација. Најсовремените технологии и софтвер, создадени со ДНК на imageRUNNER ADVANCE од Canon, овозможуваат дигитализирање, автоматизирање и оптимизирање на работните процеси за создавање содржини.Гарантирана безбедност

Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

Security Assured

uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

gettyimages

Дознајте како можете да го подобрите деловното работење со паметен повеќефункционален печатач.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ