imageRUNNER ADVANCE DX 6000i

Canon imageRUNNER ADVANCE DX 6000i MFP

Добијте максимална ефикасност со брзото печатење документи што го нуди нашиот паметен повеќефункционален уред за црно-бело печатење во A3-формат.

Побарајте информации

Подгответе го деловното работење за иднината во овој свет на дигитална трансформација

Со иновативна технологија за скенирање и паметен софтвер.

Соработка со Cloud

Добијте пристап до документите каде и да сте, во формати што се лесни за ракување и со напредни опции за поврзување со Cloud.

Поедноставете го управувањето со печатењето

Управувајте со поставките за печатење и анализирајте го користењето на уредите централно со помош на uniFLOW Online Express, што се испорачува како стандардна опција.

Најсовремено скенирање

Нов механизам за снабдување со хартија и стакло отпорно на дамки, достапни единствено во Canon, што овозможуваат скенирање со голема брзина и прецизност.

Story1

Автоматизација на работниот процес

Ефикасно дигитализирање на документите со интуитивни и автоматизирани работни процеси за скенирање, складирање и пребарување.

Гарантирана безбедност

Вашите документи, уреди и мрежа ќе бидат заштитени со безбедност од типот 360°, за максимална безгрижност.

Одржлива канцеларија

Мала потрошувачка на енергија, тивко функционирање и намалени штетни емисии за подобрување на еколошкиот статус на вашата канцеларија.

Story2

Спецификации за производот

До 60 стр./мин. (A4)

Брзина на печатење

270 слики/мин. (A4)

Брзина на скенирање

uniFLOW Online Express

Инсталиран како стандардна опција

10,1 инчи

Дигитален екран на допир во боја

Погледнете ги сите спецификации

Product Specifications

Преземете содржина

Лист со податоци за придобивките

Дознајте за деловните придобивки што ги нудат паметните и интегрирани технологии и софтвер кај imageRUNNER ADVANCE DX 6000i.

Преземете брошура

Benefit Datasheet

Подобрете ги можностите за печатење и скенирање во вашата компанија со повеќефункционалниот печатач imageRUNNER ADVANCE DX 6000i.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ

Разгледајте ја целосната палета

Enabling_digital_transformation

Започнете дигитална трансформација

Иднината на деловното работење е дигитална. imageRUNNER ADVANCE DX од Canon е нова генерација на паметни уреди што се дизајнирани за поддршка и забрзување на сите чекори од вашата дигитална трансформација. Најсовремените технологии и софтвер, создадени со ДНК на imageRUNNER ADVANCE од Canon, овозможуваат дигитализирање, автоматизирање и оптимизирање на работните процеси за создавање содржини.Гарантирана безбедност

Потполна заштита за вашите документи, мрежа и уреди со безбедност од типот 360°, вклучувајќи го софтверот McAfee Embedded Control, за максимална безгрижност.

[MASTER] A IMAGE


uniFLOW Online

Добијте подобри опции за поврзување и искористете ја моќта на Cloud со едно интегрирано решение. uniFLOW Online го олеснува управувањето со печатењето и ги намалува трошоците преку интелигентна ревизија, буџетирање и создавање извештаи. Работете попаметно со скенирање повеќе елементи со функцијата за скенирање со отсекување и прилагодувајте ги поставките на уредот за печатење за да добиете прецизно отпечатени материјали.

Погледнете ја брошурата за uniFLOW Online Express

Откријте какви придобивки нуди uniFLOW Online

uniFLOW Online

Зголемете ја продуктивноста при деловното работење со паметни повеќефункционални уреди.

РАЗГОВАРАЈТЕ СО НАШИОТ ТИМ